C o m e A n d J o i n M e =)

Saturday, April 11, 2009

at last..hari bermalas2an sampai juga..

Akhirnya weekend sampai jugak n ape yg pntg adelah weekend kali ni dapat dok rumah n buat xtvt mcm dulu2. ming ni cik abang x dpt dtg. pegi weding kawan die kat jb yang mana sbnrnye kawan aku jugak..tp mcm ingt2 lupe je dak ni..hahaha..aku mls nk blk jb ats 2 sbb:

1) ibu xde, gi bandung..so xde sape yg bole numpangkan aku kt jb tu kalo aku blk gak nant ayh kena dtg jb teman aku tdo kt jb..mcm menyusahkan bapak sinri gitu kan..so..MALAS!!

2) ming lps da blk jb n nx wk nk blk bp..so x lrt nk travel evry wknd..penat!!n da skip dance clas 3ming..ming ni kn catch up blk..so xnk blk a.

kesimpulannye x nk blk. arini bgn pukul 640..lambat gak kot..solat..surf internet..tgk gossip girl..kul10 nk g main netbal tp court digunakan..so xjd..g mkn..lepak sampai kul 12..vacum rumah n cuci toilet terus mandi..online blk smbl rs ngantuk tp xnk tdo..nk tunggu zuhur then nk g gym n dance clas sampai ptg..pastu trus blk n lepak2 smbg tgk gosip girl..hehehe..

sukenye aku dpt masa mcm ni..dah lame x brmls2an di rumah n buat xtvt utk diri sinri..esok harapnye sama gak..dok abeskan masa kt rmh dgn tgk dvd or tdo or g gym..hai bahgienye..hahaha..kadang2 bukanlah nak ape pun cume bile weekdays da penat bt keje n jadual yg agk pack rasa mcm wknd adelah masa utk memanjakan diri sinri dgn bnda2 yg suke utk dibuat..kalo ade duit yg byk skrg ni mest da g retail therapy..LOL..xpelah..dok rumah pun best gak. bukan slalu dpt mcm ni :) rasa mcm arini nk g beli ikan siakap n msk stim..alamak mahsyuk nyer..

5 comments:

chezankasah said...

kahkahkah...malasnye anda!!

nurarinab said...

jeles lah tu..aku tau malas aku x semalas ko..hahahaha

Shuena said...
This comment has been removed by the author.
Shuena said...

arina!! im blogging ur blog..hahahha..bestnye wikn dier...

nurarinab said...

hahaha..ok..blogginglah..no problemo at all..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails