C o m e A n d J o i n M e =)

Thursday, April 23, 2009

huha-huha

Malam tadi setelah sekian lama, akhirnya dapat gak jumpe sue, areh n ija same2 sbb areh nak bg kad kawin..yeepie!! n yang lagi best sue dtg dgn bob n areh bwk pauzan. yer2.. sronok betul dpt jumpe diorang. keluar lah sume cite2 lame yg buat kitorg berdekah2 ketawa.. memang x ingt dunia. siap org2 blkg da pndg kt meja kitorg. ceh..mule2 mcm sopan a dudok. areh dok sebelah pauzan, su dok seblh bob, aku dok sblh ija. ija dok sblh areh. aku dok sebelah sue. bob dok sblh pauzan.. haa..complicated x??hahaha..tp pastu sue dok sblh aku n ija utk amik gmbr..kuar a gosip2 mcm biasa.. pompuan lah katakan.. mase tu manager kedai da brape kali lalu kt meja kitorg suro blah.. siap buat2 amik resit ats meja tgk kitorg mkn pe pastu ltk blk. tp kitorg yg muke tempe ni siap buat bodo n slamber smbg bork n gelak2 lg sejam tanpa order pape wpun kitorg da abis mkn n minum. air kosg pn x mntk gak.. hahaha.. slamber..kitorg sambil gelak tgn ngusap2 baby harris yg sibuk buat aksi menendang dan menyigung.. n setiap kali tu jugaklah aku akn menjerit sbb rs mcm die sdg mengagah2 suro cari die akn tendang katne.. x sabar giler nk jmpe ini baby. nak cium die n gomol die abes2..hahahaha..harap masa b konvo sue leh dtg brsama baby ni.

Kuar a blk cite lame2 psl ikan keli Ma yg berng2 pas lunch n nanti kitorg akn senyap sbb sume mcm tgh lyn ikan keli Ma yg da brng ke mata. siap kalo ade cls pastu rase mcm menyesal sbb sbnrnye rs nk landing ats katil bg ikan keli tu brng2..hahaha.. pastu ingt mcm mn kitorg akn tampal sume artis 'favorite' kat sblh katil or kalo lg kesian kt dpn pintu bilik. tp mase tu kite sume mcm tahu je kegiatan tu n siap buat board utk ditmpl bnda2 tu..hahahaha. masa tu pas tampal cpt2 lari ke blk sbb takut kantoi. kdg2 masa korg tgh mandi pn smpt buat dajal. pastu nant tringt a reaction masing yg geram tp x tahan nk gelak.. amy search dgn hairband nye, azharina yg gemok air, azwan ali yg vogue dgn spek die, kumala devi.. hahahaha.. sampai skrg kalo ingt lg mmg akn gelak sakan. x dpt bygkan kalo kitorg sume da kawin n ank2 da bsr n masih trgelak2 ingt bnda ni.. hahahaha..n sbnrnye byk lagi yg kite bncgkn psl dulu2 yg agk censored utk diceritakan..yer insiden hlg 'gambar2' itu..hahahaha..

Pastu mlm td aku pn trbukak cite psl iPhone kat diorg. Bob da mcm berzikir da sebut iPhone tu..hahaha..tp sori yer x dpt approval dr puan Suehaili..hahahha n Fauzan masa n d way nk g kete byk kali psn "b, kalo ade yg 16Gb bgtau eh". masa tu areh da menjeling ambl senyum sinis kat aku..hahaha.. sorilah sue n areh.. b lupe plak yg kaum2 Adam ni mmg suke gadget2 ni. n kitorg pn sibuk gak nk promote kad kawen yg Fauzan buat. serius cantik n murah giler. kad kawen yg areh bg mlm td siap ada reben n dlm die br ade kad kawin br 70 sen. alamakk... rasa mcm mmg bole buat bisnes a.. b rs Fauzan ptt buat satu blog utk buat bnda ini shj. kalo nak b sggp bukak kan blog itu n mengambil tempahan skali.. mmg ade potensi bisnes abg fauzan ni (sambil tgn mengurut2 janggut yg selai dua ni..eh..bkn janggut aku tp janggut cheng..hahahaha) please view this website for more info on this kad kahwin: http://my.opera.com/mykadkahwin

rasa mcm da membebel byk. sbnrnye byk keje nk buat arini tp rs xcited btul nk cite pe jd mlm td. rindu sgt2 kat diorg n mase kt upm dulu. tibe2 sume org da nk ade fam sinri. hope masa areh kawen kite sume - sue, ija, pae n terk dpt dtg meraikan areh n smbl tu brgelak ketawa brsama. serius x sabar.. aku n cheng hmpr setiap mlm before tdo akn trbukak cite psl nk g wedg areh.. hehehe.. so rasanye Insyallah akn ke sana. so Sue, Ija, Pae n Terk cane?? hope korg pn akn dtg gak k..

P/s: B, sy x sabar nk jumpe awk esok.. esok ari makan2 sedunia..yeepie!!!

2 comments:

Miszchaon said...

ye b..en.Bob saya sampai umah duk berzikir lagi la pasal iphone tuuuuu..Hahahhaaa..tp korg memg best...happy giler!

bintang said...

hahahaha.. yerp2.. we r d best sue!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails