C o m e A n d J o i n M e =)

Thursday, May 7, 2009

Award for u guys who i adore so much!


Terma & Syarat Untuk Penerima Award Ini
1. Letakkan logo award ini di blog anda. - done!
2. Anugerahkan award ini kepada 10 Blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra. - With that, I would like to pass this award to these wonderful bloggers

3. Pastikan anda menyatakan penghargaan ini melalui “backlink” dengan blog yang anda anggap paling memberikan inspirasi dan mesra dari blog anda - Done!
4. Informasikan penerima award mengenai award yang mereka terima dengan menyatakan komen di blog mereka. - after this i guess-hehe
5. Berbagi cinta dan sayang untuk penghargaan ini kepada pemberi anugerah ini. - I love u guys!!!

8 comments:

adreen said...

ohhh, this is ...sob sob sob..what an award?tanx

bintang said...

over lah tu..haha

moon said...

hehe tenkiu! =)

chezankasah said...

pebenda nih? xpaham gue..

bintang said...

ni award utk blog2 yg aku suke yg aku bg kat diorg..

Shuena said...

wow...tenkiu arina ..sho shwittt..heheh...1st award dapat ni...hahaha...thanx!!

CZK said...

so bg la kt blog gua makcik!!

bintang said...

pe blog ko?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails