C o m e A n d J o i n M e =)

Wednesday, June 3, 2009

HANDPHONE MURAH+ORI+WARANTY UNTUK DIJUAL

Okey ni berita yang aku baru dapat dr membe aku. die ade membe yang tgh nak jual handphone model2 canggih ni dgn murahnye and yang penting ori dan ade warranty. kalo berminat bole contact aku utk mklmt lanjut. cara nye mcm ni, korang kena bayar deposit before 15jun then 31julai korang akan dapat hp tu. kalo tibe2 x berpuas hati n nk cancel, kitorg akn bayar blk deposit yg korg da byr slps 31july tu. ade gak model yang lain. update akn diberi dr ms ke semasa or korg bole tanye n nanti aku bg detail. model fon2 yg ade antaranye:
1) samsung omnia RM1300 deposit RM400
2) iphone 3G 16GB RM1500 deposit RM500
3) sony w910 RM800 deposit RM300
4)sony xperia RM1300 deposit RM400
5) nokia express music 5800 RM1100 deposit RM300
6) HTC HD RM1300 deposit RM400
7) HTC touch pro ii RM1300 deposit RM400
pape yang korg nak tanye sile ctc tru emel aku nurarinab@yahoo.com or tru blog ni je.

1 comment:

nurulhaza said...

macam menarik gak..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails