Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2009

I will try to fix u

My bunny - bunny dedicated this song to me and i love this song so much..other than john mayer, i adore coldplay for his beautidul songs. this song is made by chris martin for his wife. Let see the lyrics and believe me, it is beautiful..love u bunny - bunnyWhen you try your best but you don't succeedWhen you get what you want but not what you needWhen you feel so tired but you can't sleep Stuck in reverse.And the tears come streaming down your face When you lose something you can't replace When you love someone but it goes to waste Could it be worse?Lights will guide you home And ignite your bonesAnd I will try to fix youAnd high up above earth or down below When you're too in love to let it goBut if you never try you'll never know Just what you're worthLights will guide you home And ignite your bonesAnd I will try to fix you Tears stream, down your face When you lose something you cannot replace Tears stream down your face and I...Tears stream, down your face…

Something simple

When i heard she's been admitted to hospital due to her heart problem, i was shocked. I just read her blog. and she was informing everybody about a song dat she gonna put in her new movie. i adore her so much especially on her movies and tv ads. i met her twice. never talked to her but i know she was a good person. not so long after dat, i heard bout her death news. can't believe it. she just post a blog and suddenly she's not here. i always adore someone who can deliver such a beautiful message to other peoples in a very beautiful way. isn't it great when u can learn and always remind yourself bout something. sometimes it just a small thing like be nice to your parents. when i said be nice to your parents, im sure people won't feel anything. but how yasmin deliver it in a 30seconds tv ads. it's amzing rite. i remember those time when everybody waiting for petronas raya ads bcos everybody loves the message she's delivered. yup, im one of her fan.

Dear Yasmin…

Ayah Saya

mase kecik2 slalu kite kena buat karangan tajuk mcm tu..tajuk ayah saya ataupun emak saya ataupun kucing saya dan segala macam kepunyaan saya. saya lately ni asik rindu ayah saya. ayah saya yang baik hati dan sgt penyayang. ayah saya keje kerajaan. masa saya kecik2, kerja die gaji x besar pn. dgn kelulusan diploma saje, brape sgtlah gaji yg die dapat. tapi saya pelik mcm mn ayh cukup gaji untuk menyara kami 4 beradik. tapi mase saya drjh 6, ayh smbg blaja dan dpt ijazah.

ayah saya sgt sygkn sy. pun org kate muke saya seiras ayh. mcm kena tekap diorg ckp. xpe. saya bangga jadi ank ayah. ayah masa saya kecil2 kalo sy sakit, die akn tatang saya bagai minyak yg penuh. ibu cakap, sayangnye ayh pd saya, smpi kalo saya selsema, die sedut guna mulut die keluarkan hingus2 dalam hidung saya ni. ishhh, saya yg dgr ni terasa geli. masa dulu kami duduk di sarawak. kalo dalam kapalterbang saya menangis, ayah guna leher buat buai, tidur dan dodoikn saya supaya saya x nangis.

bile saya besar, saya ngad…

Masak Memasak

Ming lepas aku mood xtra baik. selama ni mmg baik tp ming lepas xtra2 baik. tibe2 mood nk memasak dtg setelah lebih 10kurun aku x memasak. so aku bgtau cheng yg aku nk memasak. naklah jugak aku tunjuk skil aku memasak yg telah di train oleh mak aku sejak aku brumur 10tahun. rasa2nye kalo chef wan rase pn die akn suro aku kawen dgn die. so aku hari jumaat dgn xcitednye memasaklah lauk yg simple sgt.sayur air + sambal tumbuk + ikan goreng + kentang dimasak kicap. ptg tu aku g psr mlm untuk beli brg2 nk dibuat masak. almaklumlah, kalo da 10kurun x mask mau x kering barang2 kat dapur tu. berbemban2 plastik aku angkut kat psr mlm tu. lalu dpn gerai buah aku ingt xnk beli pape dah tp bile aku lalu, bau buah2an tu menusuk lobang idong aku. aku tergoda n belilah buah 2-3 jenis. hehe. puas hati.balik rumah aku smbhyg dan kemudian memulakan mision memasak aku. yer dgn smgtnye aku kena tumbuk mcm2 bnda sbb rmh aku xde blender. haihh. tp org tua2 kate msk pkai lesung batu lg sedap. yelah. aku pec…