C o m e A n d J o i n M e =)

Wednesday, August 5, 2009

Engaged??

Da masuk 5 bulan, me n mr Adham together as a couple. so, aku decide untuk kahwin cepat2. Benda baik elok dipercepatkan. So, mule plan xnk tunang.. rasa macam nk terus je risik then lepas 5 6 bulan nikah terus. xdelah banyak sangat pakai duitkan tapi lepas bincang dgn ibu n ayah, rasanye tunang tu mcm kena buat jugak. macam pelik plak tibe2 je terus kahwin. So, oklah. raya ni kitorang tunang. Barang satu ape pn x beli lagi. aishhh.. startlah risau. tp rasenye x banyak pun dulang yang kitorang nak bg.

Her:
1- cincin tunang
2- sirih junjung
3- kain untuk nikah
4- kek n manisan
5- telekung

His:
1- sirih junjung
2- Kain untuk nikah
3- coklat/cupcakes
4- kek n manisan
5- songkok
6- belt n wallet
7- buah2an

Basically, itulah benda yang aku plan untuk bagi mase hntrn. rasa nye masa tunang tu, aku akan gubah sinri barang hantaran tu. my theme will be creme n peach n purple. warna mcm sangat sweet je kalau combine sesama. the result?? nanti later i will show ok. but here some example which i think sweet n simple. bole a pinjam sket idea diorg2 ni.

Bekas cincin yang sweet die buat atas pillow

Kain untuk hantaran ~ sweet jugak!! (^u^)V

Satu lagi bekas cincin atas pillow..definitely like it!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails