C o m e A n d J o i n M e =)

Wednesday, November 18, 2009

Percubaan Menjadi Fotografer Yang Berjaya

Kan ke aku pernah tulis dlm blog before ni, nak buat keje yang aku suke..Well, few benda macam dapat dilaksanakan jer (Syukur Alhamdulillah)..Sekarang aku dlm usaha nak jadi fotografer yang berjaya (tinggikan cita2??hahaha).. taklah full time tapi 12dec ni akn dapat 1st job (tq kak norly) ..hahaha..Tunang tercinta banyak bagi tips..Tiap minggu kalo die datang die akn ajr cara ambil gambar yang betul..Aku suke gambar spontan..Tunang kita tak suke gambar kena edit tapi kita suke edit gambar (sori yer tunangan..degil sungguh saya ini..hehehe). Pada aku gambar yang tak brape nk ok, kalo diedit leh nampak gempak..Well, nak tengok certain hasil kerja aku, klik sini!








p/s: jangan lupe tinggalkan komen yer :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails