C o m e A n d J o i n M e =)

Tuesday, November 10, 2009

Untuk Peringatan Kamu: AKU TAHU APA YANG KAU TULIS!!!!

OK..Akhirnya ape yang sue kena, aku pun da terkena..Memang ade manusia dalam dunia ni yang tak sedar diuntung..Keje yang patut die buat, aku da tolg buatkan..da tu nak komplen byk tak tau malu. Muka die 'nerd' mmg x hengat tapi hati die, Masyallah..tuhan aje yang tau. Tak payahlah sebut name nye sape sbb aku tau skali skala die nyinggah gak blog ni..

Bukan aku x prasan slama ni ape yang die tulis dalam blog die, tapi xdelah dalam hati aku nk concern benda yg die ckp. Die ckp aku sakit sbb byk dosa, Ok, fine..taklah aku kisah.. Mmg skt tu ujian Allah untuk kurangkan dosa kita. Then bile da start tulis mak bapak aku cerai n kuar perkataan PADAN MUKA.. ooo..dunia ni bkn manusia yg punya dan jodoh dan nasib itu ketentuan Tuhan.. Aku tak doakan tapi hidup umpama roda, ade turun naik. Kau nak kutuk aku, xpenah aku kesah tapi bile life mak bapak aku kau kutuk, silap besar beb. Doa org yang teraniya Tuhan makbulkan.

Erm, aku xnak ckp lebih2, ko nak mrh lebih2 sebab ape eh??keje kau aku da tolong buatkan..terima kaseh pn tak..Ko nak komplen aku x bertimbang rasa eh, sombong eh.. oppsss..saya sombong then kamu tu mcm mn.. Ade dtg menegur ke..Ade aku ckp ko sombong..nak ckp aku tak bertimbang rasa, patutnye x payah aku tolong kau baru sesuai perkataan tak bertimbang rasa tu eh..

Aku sbnrnye tak berminat nak kutuk orang dalam blog ni..tapi kalo mak bapak ko campur, ko tanya lah sape2 pun, busuk hati namanye..Kalo ko terasa, memang aku nak ko terasa. Ape yang ko cakap aku takkan maafkan. Arini mungkin ari ko. Hidup bahgia tapi panjang lagilah umur kita ni.Beringat slalu yer.Ari tak slalu cerah, Mendung tak mesti ujan..Aku nak ko ingat benda ni sampai bila2.

6 comments:

RoziaAhmad said...

arina,jgn marah2 tau x baik.jgn peduli sgt org mcm nie. boleh blah org mcm ni.....awk jaga mood sbb awk kn nk kahwin

~ SueHarriz ~ said...

org yg xda adab je yg suke kaitkan mak pak ni..nak marah nyamuk abes la satu kelambu dibakar.. haihh..sabar ye B..Pk bnde2 best je...--> ur wedding!!! =D

nurarinab said...

thank u guys..betul2..bek concentrate kt weding..lg beshhh!!

chezankasah said...

sape weii..??
tetibe aku rasa nk bzbody..hahaa

nurarinab said...

bukan knl pun..

adreen said...

sori aku lmbt gosip ni.

hahaaa.saper wei?aku ker?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails