C o m e A n d J o i n M e =)

Thursday, December 10, 2009

My Love


Aku rindu nak balik zaman kecik2



..masa aku dgn adik2 aku main tiup2 belon blkg rumah lps balik skola..


..masa aku buat resepi baru untuk yayang cuba yang sbnrnye tak sedap tapi die puji sedap..


..masa aku dudok rumah n kena jaga adek2 aku before diorg gi skolah..


..masa kite dok kumpul ramai2 n gosip2..


..masa kite gaduh2 tarik2 rmbut..


..masa kite tunggu turn main roller blade..


..masa kite nek beskal same2..


..masa kite cite psl crush kite kat skola..


..masa kite berkongsi rahsia..


..mase kite tido same2..



Agak2nye, masa tu akn balik pada kite lg tak?? Kalo org tanye perasaan aku pd adek2 aku mcm mn, aku jwb mcm aku syg pd nyawa aku..hilang diorg mcm melayanglah jiwa aku..serius aku sayang adek2 aku. Allah aje yang tau. Org yang membesar dgn aku dr kecil sampai dewasa, yang aku tau kalo aku gaduh dgn diorg, akan baik semula mcm biasa. Yang aku pasti kalo aku susah, akan berusaha dan nangis same2 dgn aku. Yang aku tau, kalo aku nak buat sesuatu, akan slalu jd pengikut aku yg setia kat belakang aku untuk support & bantu. Yang aku yakin, kalo aku tiada lagi kat bumi Allah, akn nangis & sedekahkan Al-Fatihah untuk aku...

5 comments:

adreen said...

kem slm kat free hair tau.seres

nurarinab said...

ko jgn nk mggatal pelik!!!(3tanda seruan tu mksdnye amaran keras)

c h e n g said...

pelik..bdk sekolah tuh..gle phidofile ko nih..

adreen said...

alar.senang aku nak jumpa cheng time raya atau ade kenduri nnti..kan mengeratkn silaturahim.

nurarinab said...

sengal ko pelik!!pape ko kn amik hati aku dulu..hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails