C o m e A n d J o i n M e =)

Sunday, December 20, 2009

Birthday treat



Minggu depan besday aku..Yang ke *tuttt* (kuar sinri prkataan *tuttt* tu..hehe) So ming ni da plan dgn encik tung nk buatpe. Mcm2lah mrncgnye tp hampeh..satu pn x jadi..huhuhu..tp Jumaat tu smpt jmpe encik tung. Dgn smgtnye jmpe sbb nk suro encik tunang bagi adiah besday. Die kate surprise yg xkan aku sangka..Da mcm2 aku teka dlm seminggu tu..tapi die kate satu pn x betul. Buat aku musykil n rasa ingin tahu yang amat. So spttnye adiah besday dpt ari ahad tp tuntut ari Jumaat sbb x sabar gaban. Hahaha. (memaksa smbl trk kolar baju ok!)


Nak x nak encik tunang kn bg Jumaat tu. Bile da dpt adiah, siap xnak bukak dulu plak. rasa brdebar. Encik tunang kata bukaklah (Aksi membuka hadiah x dpt dirkmkn sbb ms tu dlm kete nk g midv n bkn brniat nk membuat sesi membuka adiah di dlm kereta) So las2 bukak. bukak slow2 sbb nk kasi tgk sket2 je..bile ngintai sket, nmpk kotak NOKIA..aku da jerit dlm kereta..OO sesi mgharukan..menjerit banyak kali smbl memeluk encik tunang (ooopss..). Da tau da adiah ape. bnda yg da jd idaman dari tahun lalu..NOKIA E71! yeay! encik tunang belikan n jadikan adiah besday! best thp gaban ok! tak dptlah nk citerkn ke-excited-an aku mcm mn. Rasanye korg pn mampu bygkn mcm mn.





So Ahad gi cbrate. Mcm biasa encik tunang akn blnje mkn time besday ni..besday treat die kate. Before gi mkn msk body shop. Nak beli perfume sbb perfume da abes. Ade perfume baru body shop. Bau die best. So encik tunang belikan lg. Kire mcm adiah besday yg second..hehe..(lemak da aku ni). Pikir punye pikir mn nk mkn, las2 pilih satu kdai mkn ni. Name die bubba gump shrimp restaurant. Tmpt ni nmpk mcm best n betul..pilihan encik tunangan tepat! best thp gaban. Bayangkanlah salad bodoh die pn sedap..Kitorg mkn each meal die dgn mulut yg "ooohhh..sedap!", "best giler bnda ni", "mcm mn diorg msk sdp ni"..serius sedap tramat. pegilah try kalo ade masa nnt ok.



So lps mkn kitorg jln2 dkt the curve tu..meluangkan ms yg tggl bbrp jam before encik tunang blk..huuu..sedey..sempat brgambar mcm tourist dkt d curve tu..pose sane n pose sini..Masa aku beli brooch baru kat satu kdai ni, minah kdai tu nmpk gmbr aku n encik tunangan kat dlm purse then die kate "baru kawen yer??"..aku? aku senyum jer.. :p


B, thank u for everything! I love u so much..might be i'm not d best partner u ever had but then i love u so much..with all my heart

6 comments:

Qi_Cinoi.Lavigne said...

wow!! that was wonderful!
happy birthdayy!!

c h e n g said...

u too hun..tahns so much for everything..and for the willingness to be wit me..eventhough i'm not d best partner u ever had dear..and i am rili sure that i do love u so much..with all my heart to th e infinite..muahxx..xoxo

nurarinab said...

to cinoi: it is wonderful!!
to b: U r d best b!!!cant wait to b with u as ur wife!! :)

ELLY said...

Wahhhh best nyer.....sweet sgt....Happy Birthday erk....hehe

ELLY said...

oppss lupa nak tanyer....restoran tu kat maner erk....hehe

nurarinab said...

Tq elly..restoran tu dkt d curve..name die Bubba gump shrimp restaurant & market..cari tau!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails