C o m e A n d J o i n M e =)

Wednesday, December 23, 2009

Rezeki yang datang bergolek :)



Ketua Bhgn Matematik
: Arina, kamu nak apply tak SLAI utk PhD?

Arina: Nak! Nak!


Itu namanye rezeki..Alhamdulillah syukur (memang da terniat taknak pergi Jepun tu..tiba2 rasa mcm susah plak kalau belajar kat sana n aku percaya..slalu yakin dan percaya..Kalau Allah nak bagi rezeki di situ, macam mana susah pun akan ada jugak *double smile*)

6 comments:

Riena said...

dapat studay sana ekkk? bestnyaa... congrat2...

nurarinab said...

blm tau lg..hehe..cume diorg da suro aply da..rs nye smbg kat UM je lah..

JuliEt said...

um lagik, uishg jauh skit la..timba pengalaman, apply slai g UK tak pun aussie..haaaa..gempak..bwk balik souvenier utk akaknyer..

nurarinab said...

mn ade lg slai g oversea kak..tgh gawat ni die bekukn lu..

JuliEt said...

oo, yeke, takpela, dpt slai pun alhamdulillah, da kira byk gak tuh stipend/month kan..apply jgn tak apply, untung2 leh terus jadik lecturer UM..

nurarinab said...

tgklah rezeki mana yg sampai dulu kak..dpt stay cni pn ok kan kak :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails