C o m e A n d J o i n M e =)

Wednesday, January 6, 2010

Allah dalam kristian???

Ok..I actually intended to write about this since i heard bout d news dat 'Allah' is allowed in Christian. Astaghfirullahalazim..My heart beating fast as I heard it n until today, as im typing bout it, my heart still beating fast n angerness suddenly rush in my blood n i wish i could kill that bloody judge. She is a Chinese for God sake, where have all the Muslims judges go? n I dont really understand why Syariah cannot get involve with this case. They (Majlis Agama Islam) said, they cannot interfere with this case because its involve other religion. S****d! Allah is the god of Muslim..isn't dat reason is strong enough for them to get involve?

You know what is the trick behind all of this changing god's name..Out of sudden, non Muslim people start to interfere with Islam. Last time they start to questioning why Bumiputera got more benefits compare to them. They try to equalize all the benfits given to Malay. *pundek ko lah* try to look back at d history. Both Chinese n Indian are migrate from their 'beloved' country. When Dr Ridhuan Tee brought back about this fact, they got angry but it's d fact. He did his research. So at least he has his own evidence..bukan cakap kosong ok.

So now its RELIGION. Maybe some people thought this is a small matter but think about d consequence in 10 years time, when our children has grown up. go to scholl. meet new frens. n let say he/she get to know his/her new fren who is a Chinese/Indian n also a christian. Arguing bout their religion. or maybe agreeing that their religion are actually d same religion bcos they thought Allah in Islam and Allah in christian is d same God. n when they are little maybe d parents could explain to them that it is actually a different religion they were talking about but as they grew older, they can think on their own n as we know, some of the christian content are similar to Islam (cos they are actually from Islam too) n I guess U could think how d end of dis story ends.

So, wat should we do bout dis? Believe me, this is just another tactic of Christian priests to destroy Muslims. They have study the Quran and Islam history. they know, Islam will be stronger before d end of d world. So they are trying to instigate d Muslims. Yahudi telah berkata "Umat Islam akan kuat apabila Umat Islam mula pergi solat Subuh berjemaah di masjid seperti pergi solat Jumaat pd hari Jumaat". Janganlah menganggap agama itu benda yang remeh. Jangan anggap isu menukar nama Allah itu isu yang kecil.

Surah Al-Maidah ayat 17 mengatakan:

“Sesungguhnya telah kafirlah orang-orang yang berkata: “”Sesungguhnya Allah itu ialah Al Masih putra Maryam””. Katakanlah: “”Maka siapakah (gerangan) yang dapat menghalang-halangi kehendak Allah, jika Dia hendak membinasakan Al Masih putra Maryam itu beserta ibunya dan seluruh orang-orang yang berada di bumi semuanya?”” Kepunyaan Allah-lah kerajaan langit dan bumi dan apa yang di antara keduanya; Dia menciptakan apa yang dikehendaki-Nya. Dan Allah Maha Kuasa atas segala sesuatu.”

In blasphemy indeed are those that say that Allah is Christ the son of Mary. Say: “Who then hath the least power against Allah, if His will were to destroy Christ the son of Mary, his mother, and all every – one that is on the earth? For to Allah belongeth the dominion of the heavens and the earth, and all that is between. He createth what He pleaseth. For Allah hath power over all things.”

terang lagi bersuluh. Allah sendiri marah org yang menganggap Dia adalah Isa yang mana Isa itu dianggap tuhan org Kristian dan skrg mereka nk anggap Isa itu adalah Allah. Masyallah! Fikir - fikir dan renung - renung kanlah..

2 comments:

JuliEt said...

at first akak da terkejut dgn pasal benda ni masa tgk berita, sambil mulut ni bising ckp 'kenapa dorg baru skang nk guna nama tuh, sblm nie tak bising pun? kenapa baru sekarang, sblm nie dorg sebarkan agama dorg guna nama ape? y not continue with the same nama kan?..haha, lepas tuh nextday tgk paper baru tau, hakim yg meluluskan is org kafir, hellowww obviously die tak sensitip dgn agama kita, tgk muke die dgn selamba je, agaknyer ada tak die rujuk kepada jabatan agama islam dulu b4 luluskan benda nie?
and sadly ada juga rakan2 yg masih menyokong konon kita terlalu sensitip pasal isu nie, kuno tak mengikuti peredaran zaman, konon sape yg join 'menyokong pengharaman nama Allah oleh bukan islam' yg kat FB tuh, bodoh. astaghfirullah-alazim, ape nak jadi dorg nie, terlalu moden sgt. sedih tgk rakan2 kita yg buta mata n hati..

nurarinab said...

iye ke kak..masyallah..ade lg yg rs diorg moden bile pkr mcm tu eh.dunia akhir zaman dah kak..takutnye.kite yg sedar ni kenalah pikir2kn psl bnda ni.brdoalah bnda ni x jd.tkt sungguh dunia skrg ni..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails