C o m e A n d J o i n M e =)

Friday, January 22, 2010

Katil kami :)

Arini berterima kasih kepada cik CT sbb tolong saya basuh rumah baru. Terima kaseh byk2 CT sbb tolong Arina yer. Jasamu kukenang. hehe. Ape yang lg best, pas basuh rumah mintak CT teman g cari perabot rumah sbb CT kate die pn nk cr katil jugak. So mulalah hunting dgn CT. Berkenan dgn satu set bilik tidur putih ni tapi hrganye lebih dr budget. So x jadi beli. tgk jelah..huhuhu.

then tibe2 teringat ade satu kdai perabot dkt2 rumah. ajklah CT ke situ. kedai tu kecik je. nak masuk pun kn himpit badan je tp nasib kitorg 2org ni keremping, so bolelah masuk. masuk2 tanyelah uncle tauke kedai ade x katil kat situ. ingtkn kdai mcm tu x byk choice tp bile die kuarkn fail die, haaaa..hamik kau.rambang mata kitorang dan hrga dr semurah2 katil sampai ke mahal2 katil sume ade. so saya memilih yang saya suke. mule da pilih satu katil ni. katil besi wrna hitam. memang cantik. aku da lama idam model yang mcm tu. da nak order tu so antalah kat encik tunang mntk pndpt tp die x suke rupenye yg besi. die nak yg kayu. so mntklah uncle tu tnjk yg kayu. hrga die mahal sket dr yg besi tu tp pas mntk die kurgkn hrga, hrga da same dgn yg besi. wahhhhh, sronok amat!!!


katil yang saya suke amat tp encik tunang x approve :( tapi da dpt yg lg cntk

nilah ala2 katil yang diapprove oleh encik tunang :)


then mntk die tnjk rak tv, lps rak tv nk tgk dapur kabinet, n mcm2 lah..las2 amik katil, almari baju, rak tv, kabinet dapur n rak untuk memasak pd hrga yg brpatutan jugak. hati suda suke amat. sudahlah pghntrn xde byrn, pmsgn pn percuma. Memang saya suke kdai tu! :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails