C o m e A n d J o i n M e =)

Friday, February 19, 2010

UFO dan Wajah di langit

Malam tadi malam yang pelik..Aku da lama tak pegang DSLR tunang utk improve skill. Sejak beli lense baru, tak try lg amik gambar betul2. So malam tadi aku decide untuk amik gambar KL dari rumah aku. Tapi sesuatu yang pelik jadi. Awan kat atas KLCC tibe2 bercahaya n membentuk muke di langit. Memang sangat menggerunkan. Kamera aku rakam gambar2 tu tp tak clear sgt. Tapi kalo korang perhati betul2, korang akn nampak.



Nampak kah turutan wrna langit yg mule gelap tibe2 bercahaya dan kelihatan wajah di langit. Mungkin x clear sgt tp cube perhatikn di ruang kosong di awan itu korang akan nampak mata, hidung, bibir dan dagu. Jika Live mmg lbh clear sbb aku br first time amik gmbr wktu mlm gune lense baru ni. Then satu lg fenomena pelik adalah bile aku tgk blk gmbr2 ni, aku nmpk ade cahaya yang trbang merata2 di dalam gmbr sewaktu awan bercahaya secara tiba2 di ats klcc. cube tgk ni. Gambar yg first ni korang akan nmpk UFO (Unidentifying Flying Object) tu dkt blkg menara KL n tgk mcm mn die berlegar2 di tempat lain plak.


Nak percaya ke tak itu hak individu tapi aku memang percaya ada makhluk Allah yang lain kat muka bumi ni. Gambar ni mmg ikut turutan die bergerak. Kalo kapal trbg, takknlah die bergerak ke atas dan ke bawah kan? Pasal wajah di langit dan kenapa awan di atas KLCC bercahaya aku tak dapat jelaskn. Tapi memang clear sgt wajah tu aku lihat masa mlm td. dlm camera tak nmpk brape jelas sbb kamera aku pn tak bole nak zoom lame sgt. Neway, ni just sumting yang aku nak share kawan2 blog sume.

7 comments:

fikaryna said...

hu..takut la..

nurarinab said...

tau xpe..mcm pringatan kan??

fanadz said...

nampak..muka dia ngadap atas..mcm tgh baring..btol x?ke aku je nmpk camtuh?huhu.creepy.

aCik GeE cHoMeY said...

btol ke awak....ajaib la...:-)

ina said...

yup akk nampak arina.mcm merenung KLCC kan.akk klu lalu area situ pun mesti tgk tang atas dia. there's something cannot say by words.not sure what.moga kita antara umat Muhammad yg dilindungi dari segala kejahatan.

ha'!dah nengok awan yg pelik akk jumpa masa kat Temerloh?

meh tgk di

http://inanazri.blogspot.com/2010/02/awan-gemawan.html

nurarinab said...

aah..betul..oo xpenah plak tgk klcc kt ats die..nnt lain kali lalu akn dilihat..ni yg rs curious ni..

adreen said...

ko edit ni pakai adobe ni

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails