C o m e A n d J o i n M e =)

Wednesday, February 10, 2010

When I'm single,this is what I used to wish to do

Baru aje pulang dari menghantar kad kepada makngah. Sempat lg die suro aku membawa die brjalan2 ke OU. takpe..untuk makngah ape saja untukmu (hehehe) Jangan cakap pasal kawen skrg, dada ni dup dap dup dap..wahhhh,getar nye tuhan aje yg tahu. nasiblah pompuan tak kena baca lafaz keramat "aku nikahkan dikau dengan..." juz kena angguk nak kawen dgn si polan atau tidak. Kalo tak, mau lutut ni ketaq dr ming lepas sampai pas akad. tak tahulah encik tunang mcm mn. Hopefully die lg ok dari aku. (walaupun tau die sbnrnye nerves tp cover2 psn jgn nerves lbh2 sbb nnt die lg nerves..cehhh)

Tak kisahlah..lg 2minggu before brgelar istri orang, ade ape2 wishlist ke eh yang aku nak buat before abes status single mingle ni? Well, dulu penah teringin sangat nak clubbing. Slalu aku gtau kawan2 pompuan2 (n laki2 juga) aku nak clubbing before kawen. Yelah..tringin gak nak rasa mcm mn menari2 terkinja2 dlm club dgn penuh rs hot n sexy tp rsnye hrpn tu da dikuburkan sbb takut addict (betol aku ckp nnt addict nk ke club je..bahaya wehh).



then aku sbnrnye tringin nak scubadive before kawen. Skydive da penah try da so mcm nk lgkpkn je xtvt dive ni dgn scuba dive tp jgn xtau,berenang pn aku takut. pglmn lemas ms kecik2 buat aku ala2 fobia tp skrg da start mnjinakkn diri dgn berenang di kolam kanak2 (oklah tu kan?) eh..eh..jgn gelakkan tau, walaupn begini, aku penah snorkling (smbl ditarik oleh elly dlm air sbb bile kuak2 kaki x gerak2 cume terapung je..hahaha) tau!



then aku sbnrnye nak backpack Europe dgn Majid before kawen. Beriya nk tour europe tu sblm majid blk ke mesia utk selama2nye..oh majid,xdptlah capai impian tu sbb aku nye duit da abes lah..hahaha..xpelah,ko kawen then kite tour dgn partner masing2 yer.


then aku pn sbnrnye teringin nak blaja main drum or gitar before kawen tp nmpk gayanye sume alat2an tu aku akn suro ank2 aku yg blaja..biar bonda dengar aje yer (eh..eh..ank pn blm ade da berangan da)




So pas aku tulis bnda2 ni, aku da brhasrat utk buat sume bnda2 ni dengan bakal suami nanti. tapi yg gi club tu tak kot rasanye zaman nak terkinja2 tu da abes da sbb aku da msk clas yg ala2 clubbing kt gym n clas tu da lame da aku x msk so prasaan utk berclubbing da abes. baik aku msk blaja je clas menari kt gym tu kan. at least xdelah aku jmpe or buat bnda x senonoh ni kan..

Agaknye pas kawen mcm mn plak rasanye. tapi yg pasti aku start dengan pengalaman best dgn encik suami, kite g jalan2 ala2 backpackers ke **tooot**. nk tau tmptnye kn tunggulah pas kawen,kalo x, x surpriselah..hehe.b, sy x sabar nak g huneymoon dgn awk, sy x sabar nk hidup sama2 dgn awk, sy x sabar nk build family dgn awk :D banyak benda yg sy harap dpt buat dgn awk pasni..hope we will have a much more blissful life after this!

b,miss u so much..lm betul kena kuarantin eh b..BOBO mucho2!!!

2 comments:

aCik GeE cHoMeY said...

hahahaha...
yang nak masuk club jgn sesekali masuk...da sekali masuk berjuta kali nak masuk tau:-)

nurarinab said...

hahaha..tulah gee..mntk2 meletop..hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails