C o m e A n d J o i n M e =)

Wednesday, March 24, 2010

Beautiful blogger..ooopss..blog


I think dis is my second time someone give me an award n of course it makes me smile :) Thanx to FARA! (da lama die bg tp asik lah tak sempat nak buat update psl award ni). So,syarat2nye adalah:
1. Thank and link the person that gave you award
2. Pass this award onto 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic.
3. Contact said blogs and let them know they've won the award.
4. State 7 things about yourself.

_________________________________________________

1. Ok..no 1 sudah..terima kaseh banyak2 yer fara!!muahxxxx!!
2. 15bloggers itu adalah:
fara (nice blog color), mummy chubby, my fren sue, Yang, Riena, En Rizalman (I love ur clothing line w/pun x mampu lg utk membeli..xpe..will do one day!), nikisdoodle, dilaohdila, hanie, gee, ct, kak latifah, dan ramai lg sbnrnya yg nak di list kan..tp mntk maaf sgt2..x bole nak recall :(
3. Akan diberitahu kemudian :) hehehe
4. State 7things about me..ermmm..

- saya baru berkahwin *blush*
- saya sangat suka kucing n brhajat utk membeli sekor n en suami memberi sokongan wpun die sgt2 geli dgn kucing (die x bole dkt dgn kucing pun hehehe)
- saya seorang yang sgt suke ketawa~sangat2 ok :D
- saya suke membeli pakaian..mcm satu addiction
- saya mempunyai kebarangkalian utk mndapat anak kembar kerana nenek saya ada kembar *ngee* (doakan saya dpt anak kembar yer)
- saya suka makan!walaupun skrg suda makan dlm kuantiti yang sket (ye ke?hahaha)
- saya suka travel!sgt2..target saya adalah satu tempat sekurang2nya utk setiap tahun ;)

3 comments:

Riena said...

oohh terima kasih banyak2 arinaaaaaaaaa....... saya suk ajuga blog anda....

YangYang said...

thanks sugar!!! muah muah!! aku pun suka ur blog... and aku notice yg ko sangat happy. Glad that u're happy, fren!! aku doakan ko dapat anak kembar ye! *amin....*

nurarinab said...

thank guys :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails