C o m e A n d J o i n M e =)

Saturday, March 20, 2010

Phuket 1st version

(gimik je gmbr kt ats..ms flite ke Phuket sunrise yeay!)

Blog ni akn update pe yg kitorg buat spnjg wknd kat phuket..masa mmg terisi penuh setiap hari. Sampai Phuket driver bawak gi agency spy die bole arrangekan xtvt utk kitorg. So ari 1st kitorg smpi, mlm tu kitorg gi FantaSea. FantaSea ni die mcm ala2 funfair+teater+restoran yg sgt cntk. kitorg tak msk pn tmpt2 game die ni sbb target nk tgk teater n mkn shj. Lg pn bkn murah2 nak main2 kat situ.

Yang paling x sabar nk cite psl teater die..teater die super duper best. Even aku penah tgk PGL n aku akn stil ckp dr segi prsembahan die mmg sgt superb. ckp je ape, letup2 kuar api ni jgn ckplah, mmg byk a stunt2 mcm tu, siap gune gjh utk berlakon, aksi akrobatik trbang2 dkt siling lagi, air hujan yang trun dr ats, glow in d dark punye effect..OOO mmg sgt best. tp syg nye x bole nk amik gmbr plak. Bawah ni adalah gmbr tmpt mkn die..mkn buffet n tmpt mkn ni die separate kpd bbrp bhgn..ada thai food,western food,halal food,japanese food n x ingtlah lg ada ape..hehe..gmbr ms ni x dpt ltk byk2 sgt sbb x jmpe folder gmbr (x senonohkan?) oklah, nnt akn diupdate lg. buat blog tnjk gmbr n caption je kan.

inilah tempat teater di pentaskan

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails