C o m e A n d J o i n M e =)

Thursday, April 15, 2010

AdaMaya


Sekarang ni mcm kegilaan ramai tgk AdaMaya..mcm time kuar citer Nur Kasih dulu. Masa awal2 episod dulu aku slalu tgk Adamaya ni sbb masa tu tgh preggy so xtvt ke gym tu trpksalah dibatalkn. manalah tau kot2 dpt ank comel mcm lisa tu. hehehe. Bile takde xtvt mmg keje nye ngadap tv jelah. Citer die mmg sgt sweet. Tapi skrg ni sbb kn bby da xde, aku nye xtvt ke gym diteruskn mcm biasa. Kelas gym dlm pkul 7-740..so kuar rumah mestilah dlm kul 630 mcm tu..Mmglah trpaksa meninggalkn tabiat menonton Adamaya tu..huuu..sedih..

So ape lah guna teknologi skrg kalo tak bole membantu btul x??haa aku online tv3.com.my tu pastu tgk blk episod2 yang trlepas tu..So dptlah tgk cite tu wpun lmbtlah sket dr org lain yang mmg da tgk cite tu (tak kisahlah..yg pntg dpt tgk..hehehe). Kalo korang nak tgk pun bole jgk..manalah tau tak sempat nk tgk kat tv..So bukak website tv3.com.my, LogIn dulu pastu tgk kat show n pilih Akasia Adamaya. Kalo korg belum dftr, silalah dftr yer sbb tak rugi dftr kat situ sbb sume website tv kat mesia ni bole pkai username tu. bukak ntv7 ke, tv9 ke, 8tv ke, sume bole pkai username yg sama. Kat situ korang bole pilih mana2 episod yang terlepas. Sekarang ni baru kuar citer tu, so taklah banyak sangat episod yang terlepas. Bolelah catch-up..hehe

Cite Adamaya ni romantik n komedi..So mmg njoy. Ala2 mcm citer sinderella. Taklah cite die berat sgt kan..Dahlah si Lisa tu mmg sweet..Jangan pasni tibe2 sume orang mntk mak bpk diorg carikn jodoh mcm si Adam tu suda..hahaha..

one of the scene..super sweet!!

4 comments:

cik tim said...

hehehe, cite nye mmg sgt sweeeeetttt.. ct sgt suke. hari2 mmg nk kna ngadap tv tgk cite tu. ohh, sgt sweet, boley hlgkn stress sbab akn gelak2 :)

nurarinab said...

mmg btul tu ct..sronok giler tgk cite ni..buat trgelak je.. :)

zac zirwan said...

tak baper minat la citer nih..jalan citer melayu sangat..na o mei sebelom ni best lg =)

nurarinab said...

na o mei cite die mcm brt sket kn???stil suke lg adamaya :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails