C o m e A n d J o i n M e =)

Monday, April 5, 2010

Adrin's engagement ceremony

Akhirnya, my ex-hausmate da tunang..Diorang ni kapel lama dah. Pagi2 me, mr hubby n kak dila da bertolak..pukul9 kuar rmh n pegi bfast dulu pastu trus g Seremban utk attend ceremony die. Majlis tu sangat simple tapi cntik sggh hiasan rumah Adrin. Kitorang sampai2 je da teruja untuk ambil gambar Adrin tunang. Adrin dgn sentuhan Kak Pip klhtn sgt gorges.I loikkeee Kak pip :) Selama kitorg dudok serumah (me, Adrin n Kak Dila), diorg ni sgtlah happening n very gurlish. So kalo mekap2 baru, baju2 baru, kst2 baru sume kitorg akn dok citer2..Even kdg2 tgk movies n karaoke bersama..hehe..ni bile da dok sorg2 kt rmh, tringtlah juga zmn2 bujang yang best itu.huuu.Tak bole nak ckp dgn lbh pnjg, karang menitik airmata but Congrats to Adrin & Adli. Enjoy the pixxies blogger!


with kak dila n kak pip

n of course lah sy nak ltk gmbr sy menggedik dgn mr hubby..hehehe

5 comments:

Riena said...

congrat to her...she is so cute.. hehe

nurarinab said...

yup2..she's cute!! :)

fikaryna said...

lawo nya bakal pantin..

dilaOHdila said...

alahai Nab...comenya kawan hang ni
hidung terletak.....ni sok anak kompem lawo nab no
photoh shuntek!

nurarinab said...

hehehe..die mmg cntk..thanx kak dila :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails