C o m e A n d J o i n M e =)

Monday, April 26, 2010

Faizal Tahir

Minggu lepas super duper busy. Dgn demam yang makin hari makin teruk, tiba2 mummy tepon ckp kena blk JB ada bnda urgent yg perlu aku dan die setelkan. Kalau tak setel kena gi court untuk setelkan bnda tu. Wah, urusan msk2 court ni tak bole di bawak main tau..So baliklah ke JB petg Selasa tu. Nasib ada CT, die tolong hntr ke bukit Jalil n nsb jgk ada Bong n Kak Latifah kalau x sampai la ni tak tau pudu da ke bukit jalil..hahahaha

Sampai JB petang Selasa, amboi semangat nk setelkn urusan kat sana. Tp apa2 hal pn nk ke klinik dulu. Aku da tak tahan dgn demam yg membara2. Doc pn da ala2 risau sbb simptom2 H1N1 sume ade tp sbb batuk n selsema da ok, die pn ok blk n jus bg antibiotik. Ibu kata pagi2 Rabu nanti kite prgi ke pjbt lawyer. Ok mummy, watever it takes, I will follow u..Lawyer plak xde, so ptg br dpt jmpa die. Smntr nk tunggu petang ikutlah mummy keje. Pastu tghri die nk belanja die ckp. Ini bukan sebarang belanja tau.

Nak tau belanje ape, haaaaa...tgk gmbr2 ni..Jgn jeles..tolonglah jgn jeles..


Ok skrg sila lah jeles..hehe. Aku yg tak brape nk mnt Faizal Tahir, biasa2 aje pas tgk ni trus mnt giler dgn die. Suara die mmg MANTOP! serius best..berbaloi baloi celcom ckp. Die mmg ade suara n bole nyanyi LIVE. well, die pn dtg dr OIAM. So sure lah die bole nyanyikan. Walaupun die nyanyi sket je, tp org2 pompuan dlm tu mcm da gila. Serius! dia tak bole trun pentas lgsg sbb die akn diserbu smpi las2 guard kena tarik die naik pentas blk (Eh,please lah korg..ni bkn konsert tau..ni luncheon! dok dendiam je kat meja) tapi nk buat cmne, aku phm diorg mmg peminat berani mati FT. So tgk dan gelak2 ajelah. Sbnrnya banyak sgt yg nk diupload tp nk buat cmne, gmbr trtggl kt JB. Ini je yg aku dpt amik.huhuhuhu..

Siap masa tgk show die tu, msg en suami ckp suara die best mcm da ala2 suke kat die n en suami balas blk ckp "tolonglah ingt2 suami kat sini". hahaha..yer mmg ingt b, lupe kjp je.. :P

p/s: Btw b, tarik blk kata2 sy before ni..I loikeee ur baby :) hehehe

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails