C o m e A n d J o i n M e =)

Tuesday, April 6, 2010

kenapa eh??

Ok..saya mcm pelik..Pada awal2 pregnancy ni, saya tidak bole meniarap n saya juga sudah mula rasa senak kalau pakai seluar jeans. sampaikan masa kat ofis n drive kete button n zip seluar trpaksa dibuka..Normal kah ini? Dari smlm perut start sakit mencucuk especially bile lapar padahal br je mkn stgh jam yang lepas..even tgh tido bole terjaga sbb lapar (x penah jadi pn before ni) So skrg biskut sentiasa ada di dalam beg sbgi bekalan. Pastu terasa mcm ada yg mencucuk kat bhgn kiri n kanan pinggang. normalkah ini? saya memerlukan pendapat dr para ibu yang sudah mempunyai pengalaman..

nape pompuan ni msh bole button wpun da bsr da prut die??huuu

Maybe saya suda patut buat scan di klinik utk make sure nothing serious. perut suda mula membuncit tp saya suda prasan perut buncit couple of weeks ago. Die nye buncit lain dr ms bujang2. kalau time bujang2, perut buncit pas mkn tp bgn pg esknye mest da kempis blkkn tp skrg bgn tdo stil buncit..pelik juga..ada bgtau mr hubby tp die kate pompuan da kawen mmg kn buncit..ehhh..betul ke fact tu..hahhaha

Saya suda patut mula mencari susu untuk anak di dalam perut n mkn suplement2 yg spttnye. Ada suggestion? n saya juga nak cari kasut yg comfy utk dipakai spnjg pregnancy ni..nak Clarks tp hrga die agak wow..huhu..lagi2 poppy shoes die..sgt2 cute!!!



nota kaki untuk suami yang sedang membaca blog ni: b, jom cr kasut wknd ni??(smbil batling eyelashes dgn mata bercahaya)

2 comments:

Mummy Chubby said...

dear, better refer pd doktor..lagpn ni ur 1st pregnancy kan..mummy dulu, muat lagi jeans sebln dua..

nurarinab said...

herm..tulah pelik mummy..huarghh takut lah mummy..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails