C o m e A n d J o i n M e =)

Wednesday, April 7, 2010

Saya Risau

Saya risau..

semalam ada tompok2 coklat yg keluar dr vagina skali dgn skt perut lepas saya buat keje yg agak berat n pg ni bgn spot tu da tak keluar tapi skt di bahagian pinggang kiri tak hilang lg..

Saya cek dlm website, simptom2 yang patut n byk possibility yg pelik2 n ada juga yang mcm normal saja..

Saya nak jumpa doc tapi..

saya nak tunggu hubby saya ada bersama supaya saya dan dia tahu bersama2, apa2 yang berlaku.. Tapi ni tadi skt sume tibe2 da hlg..lenguh2 bdn sume da takde cume mual n loya2 mcm biasa..Rasa takut sbb ini pengalaman pertama..Taktau kalo bnda ni mormal atau pn sy yg melebih2.


Baby be good in there ok.
Mummy will pray for u..
Mummy hope everything is fine in there..
Mummy love u..

Doakan saya yer kawan2..saya risau..


3 comments:

fanadz said...

bie..insyaAllah tade pape..mebe sbb ko ade wat keje berat tadi tu kot..
pape pon, pegila cek jugak..take care okeh?

fikaryna said...

pegila cek..terlebih xpe..jgn terkurang..jgn la wat keje2 berat..org kata 3 bulan yg pertama kena jaga..sbb blm kuat kan..

nurarinab said...

yup2..da buat cek up tp x nmpk ape..risau jgk ni..hope xde menda yg pelik2 jadi..thanx yer kawan2 :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails