C o m e A n d J o i n M e =)

Sunday, April 18, 2010

Weekend yang seronok walaupun tak sehat..uhuk..uhuk..

Hari Sabtu lepas, seperti yang di plan..aku berjumpalah kawan2 before pindah ke JB. Plan nak pindah mcm lg 2bulan tapi takut tak sempat dah nak jumpa, so ajaklah diorang jumpa. Sayang nya Areh n Pae tak dapat join. Takpe..takpe nnt kalo ada jodoh kite berjumpa lagi.. So perjumpaan di Seoul Garden bertmbh meriah dgn Harriz yg sangat cheeky :) super adorable! So,njoy d pics!! (nnt esk b pos sue nye gmbr k..Yahoo mcm hampeh!sume x bole..mencik!!!) Sangat seronok brjumpa dgn diorg n ieja tersangatlah berseri2 dengan seri nak bertunang nya n sue sgt motherly melayan si bujang yg cute..



lepas je jumpe diorang ni sume, aku dan encik suami pun bergegas ke Times Square untuk tgk kedai Nikon di sana. Sangat suka dengan uncle yang attend kitorg tu..Sangat frenly n baik sangat sbb die bg byk info psl camera2 yg kitorg nak..Tapi Nikon tu x jual camera. jus mcm die punye centre untuk servis or test2 camera die. Bile test2 mulalah aku asik berzikir psl D90 je..hahaha. En suami pn pening gaknya tgk. Siap berazam nk smpn duit ni nak beli cam baru..(acehh..gaji pn xde..ade hati nak smpn duit..kihkih) Pas gi Nikon da xtau nk buat ape dah. Rasa mcm TS boring. Nak blk ujan lebat. En suami ajk redah hujan tp aku tak bole redah sbb bdn x sehat. nnt brtmbh skt plak. So msk blk TS. Tanya info counter, mana ada tmpt urt. Aku nak urt sbb bdn dr kamis aritu sengal2. Mmg super duper sengal.


So budak tu ckp tgkt 5, naiklah ke tgkt 5. Mak aihhh..happening k kat ats tu. Da mcm Sg wang da. So gi urut..best walaupn sakit. En suami x tahan smpi brjanji xkan urut situ lg..hehehe. Ingt nak jalan2 situ lg tp sbb da janji dgn along nk dinner same2, kitorg blk awl..xpe b, nnt kite gi lg k :)

p/s: I have a new baby..yeepie!!!ooopsss..bukan dalam perut tau..ni baby lain. Tq b :) I love u so much!!!!

2 comments:

Portdy said...

bulatnya mate die

nurarinab said...

aah..tu psl lah jd adorable sgt..hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails