C o m e A n d J o i n M e =)

Thursday, May 13, 2010

Besday n Shoping2

Wah..smlm best sbb dapat mkn cheese cake..Itu pn mkn cheese cake lps mkn nasi lemak. Memang terbaek. Kalo sape2 yang pandai kire kalori tolong lah buatkan kira2 sbb nak gak tau brape banyak lemak tepu da bersarang kat perut ni eh. Perut skrg mcm da ada spare tyre. Kalo tayar kete pancit da bole amik kasi ganti. LOL.



Back to d story. Besday Kak Syam smlm..hepi besday kak!!! Excited nak buat surprise gitu. Lepas ct n bong beli kek, semua kumpul kat pintu nak bawak kek smbl nyanyi lagu besday. Masa tutup lampu Kak Syam tanye, "kenapa korang tutup lamp
u?". Si ct plak bole jawab, "saja...". hahaha..jawapan terbaek nak cover bt surprise. Las2 Kak syam kate, "Korang nak jimat letrik ke?". hahaha..truslah kitorg ni bawak kek nyanyi lagu besday. Karang kalo berterusan melalut2 plak jadinye..

Pas makan kek sume da risau2 sbb mcm br mkn nasi lmk tibe2 tmbh cheese kek, tp xpe..arini sume (eh x, aku sorg je) berazam nk puasa tp rs nye puasa tu dlm mimpi je lah..haha.


Dah..dah..lap air liur korang tu..kalo nak gi beli kat kedai kek nanti. Ni lagi satu nk promote kat korg..silalah lawat ke butik online kami untuk tgk skirt2 (contoh mcm di bwh ni), dress2 (mcm di bwh ni jugak) n belt2 pd hrga yg sgt berpatutan..Rugi kalo korang tak tgk..Kalo berminat bole order.. Lebih banyak stok lepas ni. So rajin2 jenguk ok n jadilalh follower supaya korg sntiasa terupdate dgn stok2 baru ;) *ngee*





No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails