C o m e A n d J o i n M e =)

Tuesday, May 11, 2010

Impian Yang Musnah

Sudah lama saya ingin pergi..sudah lama memberitahu kepada encik suami saya ingin pergi. Rasanya kalau masa ni pregnan lg, mesti da bole guna alasan saya ngidam nk tgk dia (mcm logik ke gune alsan ngidam tu?). Dia adalah idola saya. Setiap kali pergi karoake saya make sure saya nyanyi lagu nya (selain senggol2an cubit2an). Tadi tgk tiket. RM58 sampai RM353. Kalau bole mest lah nak yang 3 angka tu kan. Korang mesti tau jugak sape yang aku sebut tu..betullah tu, aku nk tgk ROSSA. Serius saya amat minat dia. Kalau die laki sure encik suami da menjeling tnda protes.



Survey punye survey nmpk kedudukan seat dlm stadium tu..yang RM58 kena dudok jauh n korner yg x best tu..Stadium tu mest besarkan..Paling2 kena beli yang RM148. 2org RM296. Bolelah kot yang tu kan..nak beli yang 3 rat ke ats nnt nex mnth kn mkn pasir je (bkn roti lg eh) Ceh, berkobar ni nak gi konsert.walaupun jauh saya nak make sure saya nak nyanyi kuat2 masa concert die. Biar Rossa nmpk peminat die yg satu ni kt ats nun jauh. Kalau bole nak bwk mic sinri, x pun bawak je hailer sinri kan..gempak!!



Baru je nak book tiba2 teringat, aritu Ammar brtunang n Panjang nye majlis sebelah malam..Aduhhh..melepas. (sob..sob..sob..) Demi kawan2 yang disayangi ini, Rossa ditinggalkan (nanti aku tuntut korang benda lain..hahaha) Takpelah..ape kata kalo nyanyi lagu Rossa dkt majlis Panjang eh..bole buat mcm rosak ni haa..hahaha..


(korang kena tgk video ni..tolong perhatikan background die yang pakai toto, meja yg pkai badan kawan die n segala bnda yg diorg cube tiru mcm video klip rossa..siap ade di sebalik tabir n masa di sebalik tabir ni siap ade kawan diorg terkentut ok.lol.video ni pghibur aku dan kawan2 ms kat upm..ooo..rindu!!)

4 comments:

fanadz said...

hahaha.LOL.lame gile weh x tengok video nih..:DD

nurarinab said...

hahaha..mmg klaka bangat..

cik tim said...

arina, ct pn sgt ingin nk tgk concert ni. huhu.. tp sgt yakin p.cik tu mmg xminat rossa ni, n mcm blur2 ayam je bile dgr kite nyanyi lg rossa, sgt kesian p.cik tu, xmengikuti prkmbgn arus muzik semasa. hahaha

nurarinab said...

itulah nye..benci btul lah ct..xdpt da nk tgk :'(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails