C o m e A n d J o i n M e =)

Monday, May 10, 2010

Tertangkap!!


Ini lah aku dpt tangkap sorang kawan tak buat keje kat ofis..asik main game je keje die..ni buktinye..Main Zuma dan berfacebook..Huh, mkn gaji buta je tau! Ok kantoi di situ, ade tab blog sinri..hehe..iyer, keje slalu abes awal tp Dr G telah memberi tugasan baru yg perlu dibuat setiap kali keje yang diberi siap diselesaikan..Membaca namenye. Nanti petang2 before blk rumah, die dtg bawak rotan, soal sume benda yang die suro baca. Ngeri x? Ok..bunyi mcm berlebihan tp itulah kenyataannya..(ok..mmg berbohong di sana tp part kn baca tu mmg betul)..Arghhhh..tak suke membaca!!!


Gambar menggedik jugak diupload..teka, ape kelainan yang cuba ditonjolkan dalam ketiga2 gambar ni??





Bukan frame bunge ros tu k..Yer, mata sudah semakin coklat..Thanx to sponsor mata coklat, Kedai Mata Abang Raju. Akhirnya mata mcm omputih (jgn jeles b, istrimu da jadi omputih..sila dan tolonglah jgn cemburu) Sebenarnya en suami tak tengok lg mata coklat ni..balik ming lepas lupe nak bawak. bukan 1st time pkai tp ms da berumahtangga ni, 1st time beli. even kawen aritu pun tak pakai. ni untuk tatapan en suami malam karang bile die balik n tau mesti cek blog punye. Weekend ni saya pakai gi rmh org kawen eh b ;)

4 comments:

Hafiza Abdul Latiff said...

hahahahahahahahhaha..diri sendiri tertangkap rupanya =)....

nurarinab said...

tulah..kantoikan diri sinri..haha..tu namenye xde keje da..hehe

zac zirwan said...

uik..gi keje ke gi posing ni..hehe

nurarinab said...

2-2 lah..hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails