C o m e A n d J o i n M e =)

Monday, May 17, 2010

Kenapa nak upah orang amik gambar masa kawen nanti huh??

Kenapa korang kena amik fotografer amik gambar kamu masa wedding day? Sebab diorang bole amik moment2 korang yang korang kadang2 tak perasan pun mcm seronok untuk dilihat semula. Ada yang cakap rugi sbb kena bayar mahal tp sebenarnya berbaloi. Zaman skrg siap ada buat outdoor fotografi. Bole lah berangan mcm model skjp kan..pkai baju ala2 cinderella pastu amik gambar mcm artis. Slalu tgk kat America's next top model je so masa ni bolelah berangan2 mcm tu. Baru tau susah tak susah nak pose mcm model.

Bole kalo korang nak suro sedara mara je amik gambar tp kadang2 makcik pakcik pn panggil suro tolong rewang kat belakang tu kan da mcm sia2..Banyak pakej2 n company2 n org persendirian yang korang bole upah untuk amik gambar korang. kalo nak panggil fotografer saya masa wedding day, korang bole klik 'sini' (da promote nih, abg nizam kena lah bg share sket ar..hehehe)

Sebenarnya ini adalah hari yang datang cuma skali seumur hidup. yang kita nak kenang sampai kita mati. So apa salah melabur duit sket untuk benda yang nak disimpan sampai tua. Biar cucu cicit dapat tgk zaman kite muda2 nanti..Kite pun kalau tgk gambar atuk nenek kite muda2 rs seronok, so I want my grandchildrens to have the same feeling as mine when they look at my wedding pics :)

nampak best untuk dikenang sampai bila2 kan?? *wink* (exactly my point!)

2 comments:

~ SueHarriz ~ said...

B..sumenye cantek2..b..lake tu katne..sies goges b..huaa jeles dgn b...

nurarinab said...

tq sue :) tp sedih sue x dpt tgk b kawen..lake tu dkt tmn botani bt pht..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails