C o m e A n d J o i n M e =)

Tuesday, May 4, 2010

Nicolas Cage meninggal dunia sempat mengucap



Tadi petang, masa nak balik keje call en suami. Dok borak2 dgn die sket. Tiba2 kuar satu berita gempar yg korang pn aku sure tak tau. Nicholas Cage da meninggal dunia. n apa yg lg mengejutkan dia mati dalam Islam, smpt mengucap. So apa lagi, selaku Mama Juwie mestilah aku nk tau mcm mn.

Kata hubby die br merompak beg (da kaya pn nk merompak beg), masuk dlm kete tp kete tu xciden n die trcampak kuar dr kete. n masa die tercampak tulah die mcm da nazak. Yelah. logiknya kalau tercampak keluar dr kete mestilah kronik kan. Mcm Nicholas Cage tgh brlakon movie kan. Meninggal masa tu. Pastu suami smbg lg, "then masa tu saya dtg kat die n ajar die ngucap 3 kali. Die ikut hunny..".

Eh..eh..cop! pe kes die plak yang ngaja ngucap ni. Ni da mcm ada yg tak kena ni. Rupa2nya die bercerita pasal die punye mimpi masa tertidur kat ofis. Uihhh, perangai x senonoh. Patutlah mimpi Nicolas Cage meninggal dunia dlm Islam.

4 comments:

moodsyschmoodsy said...

hah! siott je hubbymu..
bikin saspen je hero kesayanganku dh pergi foreber-and-eber..
nasib baik mimpi!
suwoh dia basuh kaki la lenkali.

nurarinab said...

hahahaha..tau xpe.rupenye die mimpi..sabor jelah

zac zirwan said...

huh!baru je nak tercayer da td!

nurarinab said...

hahaha..da nak trkena kan.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails