C o m e A n d J o i n M e =)

Thursday, June 24, 2010

Azrinaz Mazhar Dicerai Sultan Brunei


Arini nak gosip2 artis ala2 Huzz..tapi ni bukan pasal artis tau tapi pasal kerabat2 raja. Might be ada yang da tau pun tapi baru2 ni jugaklah kuar cerita pasal Azrinaz Mazhar da diceraikan Sultan Brunei. Haa...mungkin ada yang ingat n ada yang tak ingat sape Azrinaz ni. Dulu dia pembaca berita kat TV3. Sultan Brunei terpikat pada dia n jadikan dia sebagai istri ke2. Bertuah badan dapat kawen dengan Raja..Masa dia nak kawen tu, Azrinaz ni jadi top no 1 gadis yang dicari dalam internet sebab orang nak tahulah sape gadis bertuah yang dapat jadi istri Sultan Brunei.

Benda cerai berai ni bukan gosip2 je sebenarnya tapi memang kenyataan sebab baginda buat pengumuman dekat dalam TV di Brunei pasal benda ni. Kalo tak pecay cubalah klik sini tengok video ni..Berita ni keluar dalam 16 Jun lepas.

Dengar cerita, kononnya Azrinaz ni suka mengambil barang2 dalam istana tanpa kebenaran n siap tiru tandatangan Sultan semua untuk menipu. Wallahualam betul ke tak tapi kesianlah kat dia sebab dia ada 2 anak juga dengan Sultan Brunei ni. Sume darjah2 kebesaran n pingat2 yang pernah dienugerahkan ditarik balik. Tapi sebagai sultan, sure baginda pun berat juga nak buat keputusan ni.

Moral of the story, bersyukurlah dengan apa yang kita ada. Jangan tamak sebab orang tamak untung kejap je, rugi akhirnya.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails