C o m e A n d J o i n M e =)

Friday, June 4, 2010

Cuti Skola kali ni

Weekend ni akan membawa adik2 pulang ke KL..Bercutilah mereka di rumahku maksudnya. Yeepie! Ada lah yang teman aku 2ming ni. Kemudian Abu dan anak2nya yang baru juga akan dibawa pulang ke KL. Tak sanggup nak tinggalkan Abu dan anak2nya yg masih belum buka mata pun di rumah tanpa seliaan sesiapa. Tak sabar nak tunggu anak2 die membesar, melompat2 dan berlari2.

Yang klaka diorg ni walaupun masih kecik n tak buka mata lg tp da pandai bergaduh time nk isap susu. Beriya diorg ni mencakar satu sama lain sbb berebut nk isap susu padahal mak die kan ade banyak t****k. Haihhh..sebut psl diorg je da rs geram n nk cium2 je kucing2 itu.

Nak upload gmbr tp latop ibu ni xde bluetooth plak..takpelah, nanti bile da dpt nk upload, akn ku upload meow-meow yg comel itu. so sementara ni upload lu gmbr Harriz yang comel..hehe.


p/s: to sue n harriz, sori b x dpt join harriz besday party..neway, Happy Birthday Harriz..Aunty B loves u!muahxxx..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails