C o m e A n d J o i n M e =)

Wednesday, June 2, 2010

Peristiwa semalam

Semalam malam plan nk ke rmh areh sbb ieja nk melawat areh before die beranak. Rumah aku ngn Areh dekat je. Hari2 before gi keje akan lalu depan rumah die. Aku dgn Areh ni roomate ms kat UPM. sangat rapat lah kirenye. Sape2 blaja kt sana mmg tau Aku, Areh n Terk ni mcm belangkas.

Areh pn da tau yang kitorg nak gi rmh die. sama2 excited sbb nk jumpa last before Areh beranak. Tapi pg Areh msg, "Korang, areh da msk hospital.da 3cm terbuka". Ok plan trbatal. Ingat nak gi lwt die beranak je mlm td tp mslhnye hospital Serdang punye masa melawat sampai 730 mlm je. Memang tak sempatlah nak sampai sana before 730. Terpaksa batalkan.

Takpe Areh, pas ko pantang kami datang ok :) Melawat Izz Mikail ok. So, ni aku present d new baby yang sgt comel..


Areh, Selamat menjadi Ibu
Semoga anak ko menjadi anak yg soleh
Aunty bee akan melawat kamu tak lame lg
:)

4 comments:

iEjA said...

smpt update blog b?mst pg2 bgn trus bukak laptop..hehe
comel sgt izz ni (mcm name ija)..haha..siap azli suh tmbh li kt blkg sbb nk name die gak (izzli)

nurarinab said...

nilah namanya pemblogger tegar ja..hehe..b da slmt smp ke bp pn.nnt ank korg letak izzli..sdp name tu.

iEjA said...

hahaha..pemblogger tegar xthn..itula b.anak ktorg nnt bg name tu la.name tu cm laki or pmpn pon bole je.kalo pmpn ieja jodohkan dgn anak areh nnt..hehe

tp die cm serius b, siap tny..'smpt lg x kalo tmbh li kt blkg?fauzan xg dftr lg kan?'..hahahaha ja hny mampu tergelak

nurarinab said...

hahaha..ckp kat azli,sabarlah yer.nnt ank sinri bole letak..klaka btul pakcik tu ye ja..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails