C o m e A n d J o i n M e =)

Monday, June 7, 2010

Pintu ke neraka telah wujud di dunia?

nampak mcm kecik tp bile 2 manusia diri depan die nmpk sbnrnye kawah tu besar kan..

Tempat ni di Uzbekistan. Da 35 tahun api tak pernah padam kat sini. Kisahnya, dulu ahli geologi mengorek untuk amik gas yang ada dalam ni tapi masa korek2 terjumpa mcm terowong bawah tanah. diorang pun mengorek dan terus mengorek tapi last2 semua equipment korek mengorek masuk ke dalam terowong tu dan takde sape berani nak masuk ke dalam tu. Disebabkan takut gas yang keluar tu beracun, mereka membakar lubang yang telah dikorek itu dan selepas 35 tahun, takde langsung tanda2 yang api ni akan padam. Nauzubillah.



Doakan sahabat2 di Palestin sana..Doa itu satu senjata, kalau mungkin bala tentera manusia tidak dapat membantu di sana, maka doakan mereka semoga Allah memberi kekuatan dan bantuan lain untuk mereka.

2 comments:

aCik GeE cHoMeY said...

cam takut je tengok...:-)

nurarinab said...

aah..takut kan..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails