C o m e A n d J o i n M e =)

Tuesday, June 15, 2010

World Cup 2010

Sekarang musim bola. Tempiasnya mestilah pada manusia2 yang tidak cukup tulang rusuk. Aku pun terkena tempiasnya sebab en suami kaki bola. Banyak kali dia suro temankan dia tengok bola tapi sudahnya bola tengok aku. Hahaha. Dulu aku penah jadi kaki bola jap tapi rasanya zaman tu da berlalu. Masa tu tahun 2002. Da tak larat nak tak tido n tengok bola pagi2. Lagi plak sekarang memang cepat ngantuk. Pukul 10 da landing2 da.

ohhh si tampan, walau kau tampan tapi bau peluhmu xkan ku cium

Masa yang aku suka tengok bola tu time Ahn Jung Hwan ada. Alahai, gambar dia ni aku simpan. Setiap kali surat khabar kuar pasal dia, aku mesti baca. Lagi plak dia berjaya mendapatkan golden goal untuk Korea. Aku yang kembang kuncup hidung tahan bangga diri. Abang kantin tolong simpankan gambar dia kalau kuar paper sebab dia tau aku peminat dia.

Kalau orang tanya aku sokong sape sekarang, aku ikut en suami je. Sape dia sokong, aku pilih lawannya. lols. Aku tak taulah sape yang ada potensi kali ni, banyak je negara2 yang aku rasa kuat macam German, Italy, Brazil tapi aku tak bole nak agak sape yang menang. Tengok jelah sape menang. Nant siap2 tanya en suami je :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails