C o m e A n d J o i n M e =)

Friday, July 16, 2010

Gelabah tak tentu pasal lah tu

Harga minyak naik lagi. Bukan banyak pun. 5 sen je. Aku pelik tengok orang gelabah gi isi minyak malam tadi (pagi ni jadi topik kat radio pasal orang gi isi minyak sebab minyak naik 5 sen) For ur info, 5 sen tak banyak pun. 1 tangki minyak dalam 25 liter. 25x0.05=1.25. Ape sangatlah yang bole dibeli dengan RM1.25 tu.


Tengok final showdown kat 8tv haritu..aku suke dengan show floor fever tapi diorang kalah plak..jom layan part of diorang nye final competition haritu..



2 comments:

Hafiza Abdul Latiff said...

manusia kan, dah pemikiran bila dah bgi peruntukkan macam tu la..tp bila bukan barang kawalan naik contohnya emas ke tak mengelabah nak terus beli plak =P

nurarinab said...

sebab emas bole gadai..hehe..minyak x bole..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails