C o m e A n d J o i n M e =)

Friday, July 16, 2010

Hari2 saya...

Susah betul nak online sekarang..Macam baby ni tak suke je mak die ngadap komputer lelama. (alasan nak baik) padahal keje banyak tahap gaban. Hari2 keje banyak. Kepala pening layan tulisan2 font 12 dan simbol2 matematik yang perlu di add dalam object. Adusss leceh.

Balik rumah da tak larat nak buka laptop sebab rasa da pening da. tengok TV, layan citer duyung dengan ILUSi. Wah, macam best plakkan. Tengok berita sampai kul 8.30 mlm pastu bukak 8tv tengok MY Fair Lady. *sweet* mulalah rasa macam nak bercintan cintun bagai. Slalu citer sweet2 ni untuk orang bercinta je..da kawen takde ke??

Weekend ni rasa macam nak ajak en suami gi tonton movie. Oh tolonglah..banyak sangat yang da terlepas. Cerita best2 plak tu especially Avatar, Twilight, Sex n the city..oh, banyaknya..tak dapat nak recall sume.

Mual2 tak hilang lagi. Kali ni lagi teruk. Skali kuar puke kuning. macam asid perut aje. Nanti bole rasa otot perut tu mcm kena trigger untuk keluarkan puke kuning tu (mesti korang gelikan). Pastu tekak rasa payau2 n sakit perit. Aduh..macam nak nangis. Kadang2 memang nangis pun sebab rasa sakit. Tak dapat nak bayangkan macam mana orang Bulimia bole force diri die untuk muntah. Aku yang da dekat 2 bulan muntah2 ni rasa macam tak sanggup nak layan puke tu.

Mak aku, makcik2 sume bising sebab makin kurus. Nampak macam tak bermaya je. Kena time malas nak mekap, memang macam pesakit hospital lari dari hospital kuar jalan2. Apa kesssss???? Tapi sekarang da kurang da malas tu. Da mula mengemop rumah dan melipat baju dengan jayanya.

Kotak untuk pindah tak cari lagi. Brape banyak agaknya yang nak dicari. Aku rasa ada certain perabot yang aku nak jual (jangan bgtau en suami, tapi tu alasan nak beli perabot baru..hehe) konon supaya pindah tak banyak barang.

Next week kena buat test untuk pelajar2 dan aku sinri kena amik test bahasa cina. apa pun tak tengok lagi. Nak kena cakap bahasa cina plak nanti depan diorang, alohhh..seramnya. Macam manalah nak tengok movie kalau gini. *sobbbbb*.

Aku geram dengan sorang budak ni (tibe2 kan) hutang aku tak reti nak bayar. Banyak bukan sket. Lebih dari 1k. Takpe, jangan ko lupa orang yang mati berhutang tanpa kerelaan tuannya, tak mati dengan mudah. Semoga rezeki ko semakin mencurah2 dengan duit yang berkat tu. Oklah kawan2, membebel da panjang. Sebenarnya tengah buat soalan tutorial tapi menyeleweng sekejap sebab macam stress tengok font 12 tu.

Ni ada satu quote nak bagi before beredar:


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails