C o m e A n d J o i n M e =)

Monday, July 19, 2010

Jalan2

Weekend lepas pergi buat outdoor Ieja dan Azli. Akhirnya lokasi yang kitorang pilih adalah di Taman Botani Putrajaya. Plan nak mula kul 9 tapi aku dan en suami terlambat sket, Azli pun ada hal dekat pos ofis. So, sampai dalam pukul 10 tapi kami lapar so pergilah beli roti dekat Alamanda dulu. Akhirnya start pkul 11 lebih juga. Hari da agak terik tapi bila da tengahari tu, redup plak..Ni certain gambar yang da edit sket..Yang lain nanti hakmilik ieja..hehe..


Lepas tu, petang kitorang gi rumah Areh. Areh buat spageti. Oh sedap amat! Sume makan bertambah2..Izz sangat comel. Bile die nangis pn dengar macam comel jugak tapi Areh kata die rasa sedih bile dengar die nangis. Taktau nape die nangis. Fauzan plak, asal Izz nangis die kate die nak susu.. haha..klaka!


Da lama aku ngan en suami tak amik gambar sama2. So, kalo nak tengok nilah terbaru muka ibu mengandung yang pucat ni..Thanx Azli sebab tolong amik gambar kitorang :)


2 comments:

Hafiza Abdul Latiff said...

masih maintain la badan arina, pza macam dipam2 je...hehehehehehehe:p

nurarinab said...

cubalah tunggu lg sebulan 2 pza..mcm kena pam jgk nnt..hehhe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails