C o m e A n d J o i n M e =)

Friday, July 16, 2010

Preggy macam Jessica Alba :)

Tengok2 gambar Jessica Alba pregnant. She looks so gorgeous!! (Me hoping to be a gorges preggy momma too) Mood untuk soping2 da datang semula *ngee* (b, kena kotakan janji nak belikan kasut preggy tau :D ) Perut da mula membuncit. Kalau lepas makan lagilah besar dia. Tengok progress baby kat sebelah, macam tak caya die da start ada kaki n tangan. 6 and a half month to go. I'm sure time will fly fast and Mummy Daddy can't wait to see you!


Next month akan balik ke JB. Akan mulakan kerja2 penyelidikan di UTM. I'm gonna miss KL , my dance class, friends and those activities that I did in here so much. *sobbbb* but I get to see mr hubby everyday. And I'm sure, mom will be my best bud there. So, there is more reason for me to be grateful aite?

Lagi pun, KL-JB tu 45 minit je kalau naik flight. Kadang2 makan pun jadi kelam kabut sebab kena kunyah laju2 n makan cepat2 (tapi still akan rindu life kt KL..sobbb).

3 comments:

Arina Aziz said...

aikk? dah pindah mai utm ke? tak tau pun. masuk fak mana?

nurarinab said...

nex month kak..fak sains.smbg under dr hisham lee.akak knl?

Arina Aziz said...

kenal sangat lerrrrr.... selang bape bilik je dari bilik akak ni. tapi dia tak duduk sini sebab dia ada post kat tempat lain. bagus bagus!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails