C o m e A n d J o i n M e =)

Tuesday, October 5, 2010

My Wishlist

Saya teramatlah teringin nak gi berjalan2 dan bercuti2 bersama em suami. Mula ingatkan nak gi Sabah akhir taun ni tapi masa tu perut da memboyot. Sure diorang tak bagi naik kapalterbang. Ajak en suami gi pantai mandi manda tapi diorang kata tak elok ke pantai preggy2 ni. Nak gi jalan2 kat KL pun susah sebab every weekend schedule full plus en suami keje alternate saturday *sigh*

Saya nak soping2. Aritu teringin sangat nak beli jam tali kulit warna coklat kayu tapi tak jumpa pun design yang berkenan di hati. Tak kisahlah kalau takde jenama pun yang penting dapat pattern n design yang aku nak tapi takde. Pastu nak beli handbag jugak tapi takde jugak design yang dicari. Aku nak beli Fendi Squirrel Spy Bag tapi pattern tu da lama sangat. Takde lagi kat pasaran. Kalo cari dekat Petaling Street pun mesti hampa. Cari yang ala2 beg tu pun tak jumpa.


Pattern simple macam ni pun susah jugak nak cari..*sigh*

Nilah beg tupai tapi aku nak yang kaler brownish

Sedih sungguh :'( berguling2 menangis atas lantai nak mintak beg tangan. Lepas tu kalau baca ada letak pasal nak beli kain baru kan..hampa ok.. Tak sempat2 nak ke Gulati's dan Jakel. MENCI!!!!!Sekarang ni rasa nak cari ballet shoes warna hitam..tapi aku percaya aku akan hampa. Kasut yang aku minat dulu takde tapi sekarang bile da preggy barulah die kuar. Dulu ade tapi harga mahal gaban. yang murah2 sket ni susah betul nak dapat. Tapi sekarang melambak plak aku jumpa. MENCI LAGI SKALI!!!!!!!!

Oxford heels kalau Clarks memang banyak tapi harga mahal sangat..huhu..tak mampu bile da jumpa yang mampu dibeli preggy macam mana nak pakai :'(

Ni nak beli barang kat internaet, kredit kad plak tak bole nak pakai. Tah pe lagi lah masalah dia..Adoyaiiii...

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails