C o m e A n d J o i n M e =)

Saturday, October 30, 2010

This is a public apology for u makcik..

Haa..seronok aku nak menulis blog pagi2 ni. Melenting2 makcik tu bila baca blog aku pasal dia. Tinggalkan komen anonymous tapi makcik, saya ni tak buta IT lagi. Saya bole track komen tu dari sape..Makcik ni kalau hantar emel muhasabah diri kemain lagi. Macam baik sangat tapi bila benda2 macam ni jadi, terlihat sangat kebusukan hati kamu tu. Makcik, dalam blog saya ni walaupun blog tu untuk kamu, tapi saya takde pun cakap makcik bodoh. Tapi makcik cakap saya bodoh. Yer makcik, saya memang bodoh. Saya tak pernah rasa saya ni pandai. Makcik cakap saya kurang ajar yer. Memang saya kurang ajar..tapi dengan orang yang kurang ajar jugak. Kita samalah kan..sebab komen makcik tu pun kurang ajar jugak. Kalau sungguh kamu tu tak kurang ajar, maka seharusnya kamu menasihatkan saya dengan baik atau mungkin lebih baik diam dan berdoa semoga Allah membuka hati kami semua menerima makcik.


lain kali tulislah nama makcik, baru nampak berani

Makcik, saya mintak maaf yer sebab buat makcik marah dan terasa dengan kata2 saya dalam blog ni. Mak bapak saya ajar saya dengan baik, menghormati orang tua dan saya rasa saya tak pernah lagi berkata kasar dengan makcik atau menunjukkan perlakuan yang tidak baik pada makcik. Blog ni tempat saya meluahkan perasaan dan saya tidak juga menulis nama makcik pada blog ni, maka sape2 pun bole jadi orangnya tapi makcik terasa lebih2 (sape makan cili die terasa pedasnya).

Kami mintak maaf kerana terkasar bahasa dengan makcik tapi kami juga tersinggung dengan kata2 makcik. Kami tidak akan berhubung lagi selepas ini kerana khuatir setiap kata akan disalah ertikan. Maafkan kami sekali lagi yer makcik. (ikhlas dari kami adik beradik)

9 comments:

~ SueHarriz ~ said...

reti jugak dia guna nama anon ye.

JuliEt said...

is she a really 'makcik' ? spoilt.

JuliEt said...

mcm nie punya 'makcik' pun ada..chill chill, jgn layan sgt org camni oke, take care of your baby.

nurarinab said...

annoying giler die ni sue..

nurarinab said...

yerp..a makcik n a doctor..mcm x caye kan..

adreen said...

kau nak aku buat entri pasal makcik x? lazat barangkali

che fara a.k.a fanadz said...

huhuh.cane ko trace die b?

nurarinab said...

pelik: aku berbesar ht kalo ko bt entri psl die..hehe

fara: kan ade feedjit tu, die akn bgtau dr mn reader kite n kalo ade website, die akn bg skali..

che fara a.k.a fanadz said...

ooo.aah.btol la. ade feedjit.hehe.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails