C o m e A n d J o i n M e =)

Sunday, November 7, 2010

Deepavali 2010

Deepavali taun ni beraya di KL. Bersempena dengan weding kazen di Seremban kitorang berjalan2 di KL. Jumpa kawan2 yang sempat. Dari pagi sampai ke malam berjalan lepas tu da penat giler da. Tak payah citer banyak. Jom layan gambar!

kami on d way ke KL..muke segar bugar lagi masa ni

sampai KL terus jumpa ieja..rindu kat ieja!

pastu sesi makan tengahari dengan Ammar n didi..Mereka berdua ni makan sangat banyak..isk3

Then jumpa So yang da bertahun2 tak jumpa..terubat rindu di hati ini..acehhh..pemanis mulut yang wowweee..

malam jumpa kawan2 en suami..makan western yang dahsat..ni atas ni name die special grill (sume muka tak sabar tunggu makanan)

Esoknya kami ke Seremban

Ok b, da lulus untuk jadi seorang ayah..hehe

p/s: Jalan2 kat Sg wang jumpa jam idaman..wah, terus sambar menyambar..hehehe
p/s 2: lepas ni gi weding da tak bole pakai baju kurung or kebarung dan yang sewaktu dengannya..pinggang da tak muat..hehe

2 comments:

cik tim said...

arina, kte xsmpat jmpe punn :( lain kali dtg kl kte jmpe eh, hmm, braya dpavali nmpk ye thun ni. auwww :))

nurarinab said...

ingat ct blum blk lg..jgn risau..x lm lg arina trun tdo rmh ct k ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails