C o m e A n d J o i n M e =)

Wednesday, December 1, 2010

Hana Tajima

I knew her when I was looking for a tutorial on how to wear a scarf (kunun2 nak blaja pakai shwal..tapi rasanya memang muka ni type2 huduh pakai shawl. Kalau ada sape2 yang hustler tolonglah tunjukkan) few months ago on youtube. She's super cute and very fashionable. I think I love her style because she always go for a minimal option. Well, less is more. Not over do it and just nice for women with hijab. So I introduce you too Hana Tajima.




Comei kan?? Mintak2 baby terkenan muka dia..hehe. I think she's a best friend to Yuna. Dia ni mix sebab tu comei aje rupenye. Mix Jepun omputih. Kalau rajin nanti korang singgahlah blog dia. Memang bagi tips fesyen aje dia. Kalau search macam mana nak pakai shawl dalam youtube tu mesti korang jumpa video dia. Dia serkup shawl macam tu pun da comei da..Kalau aku pakai macam tu mesti hubby ingat aku nak dok rumah tak pun pi pasar.

p/s: B, nak pakai macam tu bole? Bole jadi comel macam dia tak?


7 comments:

i3na said...

cubalah mesti chumel sebab muka u pun chumel babyface gitu.. tryler.. yang simple dulu.. then baru leh try buat pelbagai fesen

SoFiA.opY said...

Arinaaa!i think ur fashion sense ade sikit macam dia, u pon cute jugak tak payah mintak ijin suami, i bagi je u pakai tudung cemana2 pon!hahah

lg satu, pakai shawl ni kene confident je kot.campak dlm longkang je apa org kata, yg penting kita suka ;)

bye :p

nurarinab said...

Thanx bg couragement..awk pkai lawa je shawl2 tu..nnt ajrlah mcm mn.. :)

nurarinab said...

opy dear..thanx!nnt 1 day i try n show u guys mcm mn ok ;) korg sume mmg pkai cntk2 shawl tu..i blm berani lg..huhu

puterihannan said...

chanteq kan hana tuh... :D

moodsyschmoodsy said...

arina, i luv hana tajima too! fyi,i did try hana's hijab style & it was soo freakin' easy! hubby kata mcm minah arab plak..cuma cokelat cket..hahah! ;) and yeah,it kindda needs that extra confident to wear it coz that sort of style do stand out from the typical styles yg kita slalu tgk..kalau awk pakai mesti kiuutt! amik gmbr byk2 okeh! :))

cik tim said...

ct dh lame ikut blog dia, mmg dia sgt sweet n dia nye design mmg fresh sgt, ct suke :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails