C o m e A n d J o i n M e =)

Friday, November 19, 2010

Online Shop

Kamu suka bershoping? Aku rasa kebanyakan perempuan n lelaki juga sebenarnya suka bershoping. Tipulah kalau cakap tak suka. Trend sekarang lebih2 laginya adalah bershoping di atas talian (online). Cara yang lebih mudah dan jimat. Kenapa mudah? Sebab bila bershoping atas talian ni tak payah susah2 berjalan, tak payah penat2 nak survey dari 1 kedai ke 1 kedai n kadang2 benda2 tu belum tentu jumpa kat kedai2 yang kite pergi tu. Even kadang2 bole shoping sampai ke US sana tu haa..Sebab tu lah bole addict bila da mula shoping2 online ni tau.

Aku suka shoping2 online ni. Kadang2 en suami geleng2 je kepala tengok bini dia bershoping2 online. Bole dok berjam2 depan komputer cek barang dekat internet. (Tak bole nak buat apa nak jalan shoping kadang2 da tak larat sebab da membuyung..cepat je penat..so ni cara selamat) part tengok barang, pilih2 barang tu memang best tapi paling best bila barang sampai depan pintu terus.. Haa kan ke best tu. Tiba2 je orang pos da sampai depan rumah anta barang.

Adalah beberapa website yang aku suka sangat tengok barang2 dia. Kadang2 tak beli pun tapi saja survey2 barang2 dia semua. Window shoping jugaklah kiranya kan..Kalo korang tengok ada beberapa website yang aku letak kat tepi tu 'shop till you drop'. Haa itulah dia tempat nak menghabiskan duit..Ni ada satu website baru nak promote. Barang2 dia tak mahal sangat pun. Pada aku agak murah lah jugak. Nama dia Jipaban (nama pun da macam comel2 kan). Ni pun aku tau dari Nuffnang.

Jipaban ni macam one stop centre. Semua ada dalam tu. Korang bole jadi samada buyer ataupun retailer. Macam2 ada. Dari baju ke aksesori henpon. Sume adalah. Kalau korang ni pun type2 macam aku yang suka shoping online ni, memang bole lawat website diorang. Tapi pape hal korang kena daftar dulu k..Nah, ni buat cuci2 mata korang :)

yang ni jual brooch n skarf rambut


yang ni jual baju


yang ni jual t-shirt n blouse

p/s: comel2lah semua2 nya..geram!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails