C o m e A n d J o i n M e =)

Wednesday, December 22, 2010

da 26 ke??erkkk

Hari ini suda berumur 26 tahun.. Tua kah?? Rasa macam muda je lagi. Dulu masa kecik2, kalau 26 tu macam da besar sangat tapi sekarang bila da 26 rasa macam muda lagi..hehehe.. Apakah wish aku untuk umur 26 ni?? Sama macam orang lain, nak umur panjang, rezki makin dimurahkan, dilimpahi rahmat Allah n yang baik2 belaka.

Semalam malam da celebrate dengan en suami. Nak masak spesial2 memang leceh sket weekdays ni. So kena tunggulah weekend tapi taktaulah larat tak sebab sekarang ni nak diri lame2 memang confirm pastu tak rasa kaki dah. Bila macam ni rasa tak sabar plak nak tengok si tecik sorang ni. Hari2 dok usap dia dalamperut, pesan macam2, borak macam2.

Cakap dengan en suami semalam, tahun lepas celebrate jadi tunang2an, tahun ni da kawen siap tengah sarat. Huh, masa sangat mencemburui ku (cemburu ke diorang ngan aku??) Ok2 cite pasal malam tadi, beli 4 slices kek kat secret recipe. Aku punya 1 je, lain sume en suami punya (eh..eh..sapenye besday ni??) Makan dekat el migos..makanan dia so-so saja. Agaknya sebab aku da ngantuk pun yer kot. Muka pun pucat saja. Meh, jom layan gambar jom..


budak ni makan 3 kek secret recipe :)

Ya Allah..besau nya perut cheq...

Saja nak test rasa..hehe

B, akhirnya perut saya bejaya menutupi perut awak..hehe

Chocolate Banana..Yummy!!

Happy Birthday to me!!!!


6 comments:

MyNameIsdD said...

happy birthday dear, semoga tercapai semua impian dan doa dimakbulkan Allah SWT. Tak lupa jugak, semoga smooth aje nanti proses bersalin yeh and both mommy and baby selamat dan sihat. Amin!

moodsyschmoodsy said...

Happy birthday dear friend! May you have a wonderful joyous life ahead of you together with your loved ones..Take care~~

Arina Aziz said...

21 ke? bukan 22hb ke? anyway, happy belated birthday!

nurarinab said...

dd: tq dd :) doakan sume slmt yer
moody: thanx moody :)
kak arina: aah kak, 22dec..cbrate awl je mlm td..hehe

Nad Nazira said...

happy birthday dear!


i thought i saw u lar kat Mak Jah Kafe utm last week..time lunch tapi segan lak nak tegur.


:)

nurarinab said...

lar..btl lah tu..awatnya x tegur..len kali tegur tau..tau.. :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails