C o m e A n d J o i n M e =)

Friday, December 24, 2010

Set Bersalin Amway

Da janji ngan korang nak citer pasal set bersalin yang aku amik tu..Akhirnya atas recommendation beberapa orang kawan2, aku amik Amway Post Natal Set. Harga dalam RM240. Pada aku sangat berpatutanlah dengan apa yang disediakan dalam pakej tu. Ada pakej yang lebih murah tapi aku tengok tak lengkap. Bila ditambah2 akhirnya harga nya jadi lebih kurang (lebih mahal lagi).

Set Amway ni ada untuk dimakan dan minum n satu lagi untuk luaran. Yang untuk makan minum tu ada teh herba, herba pas bersalin 1 dan 2. Yang untuk luaran ada herba pembersih wanita, herba mandian, herba peramping perut (tapel), param, pilis, minyak urut dan minyak untuk baby. Lepas tu dia siap bagi bengkung skali.



Dia siap bagi buku panduan menggunakan barang2 dia macam contohnya herba pembersih wanita digunakan sejak hari pertama selama 20 hari. Benda ni kena pakai macam bertangas. Rendam dalam air suam n then letak dalam besen n silalah dok di atas larutan tu (kena rendam vagina kita dalam tu yer). Ala2 ngeri kan tapi rasanya selamat je nak buat kan.


p/s: Aku rasa aku da patut jadi duta set bersalin Amway ni..hehehe

2 comments:

Princess Cindellyna said...

my husband kata ada kawn dia offer product nih jugak...amway...tpharga mahal skit dalam RM290...u beli kat ner ek...murah gak rm240...=)

nurarinab said...

mak mertua belikan dkt stokis Amway..cuba pegi sinri kat sana, rasanya bole dpt hrga 240 tu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails