C o m e A n d J o i n M e =)

Friday, December 17, 2010

Set bersalin apa yang bagus?

Mau mencari set bersalin next month. Aku tak tau set ape yang bagus tapi aku macam nak cuba set bersalin Amway. Sudah diketahui yer kawan2, vitamin2 dari Amway sememangnya berkualiti. Kalau korang pregnant, slalunya doc akan nasihatkan supaya jangan makan vitamin sebarangan yang dibeli dari farmasi tapi kalau kamu cakap kamu makan vitamin Amway, doc akan approved. So maksudnya vitamin Amway ni memang boleh dipercayai.

Amway post natal set

Ada jugak aku tanya kawan2 set bersalin yang diorang pakai masa berpantang. Ada yang cadangkan Leesa, Ammy 60 days, Nona Roguy n macam2 lagilah. Tapi slalunya mesti ada je yang diorang cakap kurang dalam set bersalin tu. Kalau kawan2 yang da pernah bersalin or tau pape product yang bagus, tu silalah suggest set apa yang bagus.

4 comments:

puterihannan said...

cadangannya nk pakai NR. in caser bersalin czer set NR leh dipakai.. :D

ms.hai said...

Aah b, org kata amway bagus. Murah pun murah. Hai pn plan nk beli set bersalin amway. Harga ahli cuma rm240 jek.

RoZiA aHmAd said...

ARINA tak nak cuba yg original,cara dulu2....spt jamu, pilis dn sbgnye?

nurarinab said...

thanx kwn2 utk suggestion tu..yang traditional tu akn try jugak kalo xde dalam set tu.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails