C o m e A n d J o i n M e =)

Monday, December 6, 2010

Setelah berpikir2

Atas galakan ramai, aku mencuba style Hana untuk memakai shawl. Betul macam komen2 blogger semua. Kena konfiden n as long as rasa comfortable, it should look ok. Aku try 2 style Hana. Satu yang loose punye, satu lagi yang wrap punye. 2-2 pun senang je nak pakai. Tak payah pakai brooch pun. cuma pakai pin saja. Ni hasilnya..


taktaulah berani ke tak nak pakai macam ni bila kuar :P



6 comments:

RoZiA aHmAd said...

chumel apa?? Lg chumel kalo arina share cara pkai shawl pd blogger2 yg ingin mencuba...erm..erm..erm

Qi_Cinoi.Lavigne said...

ok je pownnn...lagi ok kot dr style sblm ni..benda baru slalu best

nurarinab said...

tq..tq..nnt len kali bole try kan.video nye da ade da..tu yg arina tepek kt bwh tu,itulah video nye.. :)

che fara @ fanadz said...

okayla tuh weh..takkan rase pelik sbb cara pakai mcm tu tgh in skang kan.hehe.

SoFiA.opY said...

arina!!yeayy!

bravo bravo!nice try!

i suka u pakai the 2nd one tu.cantik!!

;)

cuba lg ok?opy pon dulu sengal , sampai sekarang masih sengal..kehkeh

nurarinab said...

tq opy!!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails