C o m e A n d J o i n M e =)

Thursday, December 30, 2010

Tahniah Harimau Malaya!

Akhirnya Harimau Malaya menang Piala AFF Suzuki. Julung2 kalinya yer. Atas sebab itu, PM memberi cuti pada hari Jumaat. Walaupun aku dan en suami geram tengok cara permainan Malaysia malam tadi, tapi aku rasa ada sebab nape diorang main macam tu. Malaysia lebih banyak defence dari attack. Tapi nasib baiklah masa game kat Malaysia aritu diorang da pulun habis2an.

masing2 excited..yang tak main pun sorak2, inikan plak tuan punye badan :)

Tapi aku rasa team Malaysia da mula menampakkan perubahan. Player2 yang baru ni nampak lebih bersemangat waja dan permainan pun lebih teratur. Especially si Safee Sali. Gua memang tabik spring toing2 kat lu. Adik pompuan gua single lg, nak masuk minang tak? (tak bole nak promote diri sinri kan..hahaha) Tahniah aku ucapkan pada Raja Gobal and tentera2nya. Korang memang rock!!! Dapat bonus nanti blanje eh *wink*wink*

Safee Sali tunjuk piala selaku penjaring terbanyak..dapat kasut emas eh ko??eh silap anugerah kasut emas..tahniahlah yob!

Gambar dari bharian

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails