C o m e A n d J o i n M e =)

Sunday, January 9, 2011

Sabtu punya cerita

Semalam keluar dengan en suami lepas dia balik kerja. Nak makan double cheese burger McD. Lama rasanya tak makan McD. Mana tau pasni lambat lagi baru dapat makan lagikan. So pegilah McD, then singgah Carrefour untuk tengok barang2 yang murah untuk dibeli. Perasan sabun Carrefour yang slalu kitorang pakai tu tinggal RM10.88 untuk 5 liter (kalo korang rasa nak try bole beli sekarang, kalo rasa tak suka pun takdelah nyesal sebab murah jekan).

da penat jalan, dudok jap hilangkan penat..slamber badak je sebab takde kerusi dalam c4

En suami termenung pikir nak pi mana pasni

Lepas pegi Carrefour, kitorang gi satu kedai baby dekat Taman Pelangi. Otaki baby. Dia ada website. Dalam website dia nampak macam barang2 baby dia murah. So kitorang pun pergilah sana untuk beli beberapa lagi barang baby yang belum dibeli. Habis membeli, kitorang ingat nak pi 1 mall baru bukak ni tapi en suami ajak makan dengan my fam sebab besday ayah. Kebetulan ayah turun Jb. So kitorang pegilah makan dekat Seoul Garden CS. Yang kat Kl slalu kitorang makan, so kat Jb ni baru nak try n overall rasa dia macam lagi sedap dari yang Kl walaupun ada certain food dia aku lagi prefer yang kat Kl.

Jom Seoul Garden!

B, saya nak cadar ni..dulu masa kecik2 suke giler kartun ni

Abes makan mata aku macam da kena gam. Ngantuk tahab gaban. Kalau bole nak pengsan kat situ jugak tapi macam tak patutkan. Karang kalau da orang kerumun, geletek2 aku, kantoi plak yang aku buat2 pengsan. Hehehe.. Sampai rumah aku memang terus menuju ke katil. En suami setelkan hal pengangkatan barang semua. Aku da tak tahan ngantuk sangat. So begitulah hari Sabtu aku berakhir.

p/s: Selasa ni cuti :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails