C o m e A n d J o i n M e =)

Sunday, January 2, 2011

Tahun Baruku :)

Suda masuk 2011..Weehoo!!! Entri tahun baru yang pertama. Cuti dari Jumaat sampai Ahad. Seronoklah bila dapat weekend extra sehari. TQ Pak Ajib (PM kita..hehe). Jumaat tu en suami ajak pi homefair kat Persada. Adalah beberapa benda yang nak disurvey kat situ tapi malangnya apa yang nak dicari tak jumpa pun. Tapi dapatlah beli water filter kat situ. Diorang buat promo so kitorang pun amiklah pakej promo tu. Dahlah filter dia comel bentuk Piguin (penguin sebenarnya). Kat sana siap menang cabutan bertuah. Dapatlah termos elektrik tu sebijik. Rezki baby :) n ada satu lagi cabutan bertuah yang die kena buat n kitorang kena isi borang. Yang ni kalau menang leh dapat TV lcd n pelbagai adiah2 menarik :) Penat woo jalan2 seharian kat situ (sebenarnya 2 jam je).


Ingatkan besar tapi tak pun..hampa betul :(



pingu comel bekerja sebagai filter

tengah kira borang cabutan bertuah yang banyak n perlu diisi mana tau menang lcd tv :)

Lepas pegi homefair, pegi tgk wayang plak. Tengok Kak Limah. Mula ingat nak tengok Little Fokers tapi sebab lambat sangat, tengok Kak Limah jelah. Bole tahanlah ceritanya tapi aku dan en suami rasa so-so aje. Bila da abes cerita baru aku tau tu citer Mamat Khalid. Aku kureng sket ngan mamat ni sebab aku slalu rasa ending citer dia tak best. So abeslah last day tahun 2010 aku tanpa disedari.

cupcakes big bird syomel :) tapi tak beli pun..hehe

get ready nak tengok wayang :D

Abes wayang aku terus balik rumah. Siap2 pastu balik PG pla sebab ada wedding kawan2 en suami pada 1.1.11. Makan nasi minyak sedap tapi lupa plak nak amik gambar pakai kamera sinri. Sume gambar dalam kamera FIL aku. Pape pun Selamat Tahun Baru kawan2!!!

3 comments:

puterihannan said...

happy new year!!

nurarinab said...

hepi new year too :)

Ida Fahani said...

happy new year...
comelnya cupcake tuh...
mcm rasa tak sanggup je nak makan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails