C o m e A n d J o i n M e =)

Thursday, March 31, 2011

Me and Rania



Keluar dengan Baby Rania berdua. Saja nak test carseat dia n jalan berdua dengan dia. Rania senyap je sepanjang dalam kereta. Kalau terjaga pun dia seronok je tengok benda yang nampak macam bergerak. Merengek pun senyap kalau aku bagi hisap ibu jari aku (bole eh macam tu). Pasni bolelah kuar dengan dia. Tapi susahnya nak beli barang banyak2 sebab nak sorong stroller lagi, nak sorong troli barang lagi. Kalau takat beli benda kecik2 oklah. Kalo tak memang kena ada assistant.

Esok nak hantar Rania gi babysitter tengok dia macam mana. Melalak tak. Risau jugak dia menangis kat sana nanti. Dahlah tamo minum botol lagi. Tah bila dia nak minum dari botol taktaulah. Harapnya dalam masa terdekat ni dia akan try minum dari botol.

4 comments:

FionaHafiz said...

oh suda selim!

Mrs. Eeza Herman said...

jelesnyee..da kurus la..

nurarinab said...

aah..suda kurus..tp nk naekkn bdn sket..kurus sgtlah

Mrs.aisheiteru said...

Faeza pun nervous 1st time kuar berdua dgn humairah. nasib humairah ok! so pas ni dh berani la kuar berdua.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails